Szerelem / Párkapcsolat

7 jel, amiről nem is gondolnád, de mégis baljós figyelmeztetés egy kapcsolatban

7 jel, amiről nem is gondolnád, de mégis baljós figyelmeztetés egy kapcsolatban

Túl sok ajándék és nagy gesztus

Ha elhalmoz minden jóval a párod, az persze csodálatos érzés, királylánynak érzed magad és lubickolsz a figyelemben, amit kapsz tőle.

Ha azonban a komoly beszélgetéseket, a veszekedéseket is így zárja le, ha nem tudsz vele szemtől szemben vitatkozni és tisztázni bizonyos kérdéseket, mert minden ilyen alkalmat egy újabb nagy gesztussal próbál elodázni, akkor érdemes odafigyelned, hogy merre tart a kapcsolatotok.

Ha vannak dolgok, amikről félsz beszélni vele

Egy egészséges, kiegyensúlyozott párkapcsolatban nincsenek tabu témák. Ha nem is az első perctől, de egy bizonyos idő után pároddal mindent meg kell tudnod beszélni, jobban kell ismernetek egymást, mint bárki mást a világon, hiszen ez egy hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolat egyik fontos pillére.

Ha úgy érzed, hogy nem beszélhetsz meg vele bármit, ha vannak témák, amiket direkt kerülnöd kell, mert tudod, hogy nem reagálna jól, vagy veszekedésbe torkollna a dolog, esetleg félsz, hogy csalódna benne, az nagyon rossz előjel.

Mindenből hatalmas dolgot kerekítetek

Vannak párok, akik szeretik egy kicsit túldramatizálni a hétköznapokat, ami néha még szórakoztató is lehet és segít felpezsdíteni az állóvizet, azonban van az a pillanat, amikor már átestetek a ló túlsó oldalára.

Ha azon is képesek vagytok hatalmas veszekedést kezdeni, hogy valaki máshova pakolt vissza a hűtőszekrénybe, vagy nem mosogatott el maga után, akkor egy valóban komoly problémát vajon hogyan kezelnétek?

Gondold át, hogy krízishelyzetben hogyan alakulna egy ilyen párbeszéd…

Ha nem tudja, hogy merre tart az élete

Ha hangoztatja, hogy nem akar megállapodni, ha folyamatosan azt ecseteli, hogy nem találja a helyét, ha úgy érzi, hogy nem tudja, hogy milyen lesz a jövője, akkor az a kapcsolatotok elején még talán nem baj, de egy idő után már rossz előjel lehet. Éreznie kellene, hogy megérkezett, otthonra talált és bármi is lesz, azt együtt fogjátok átélni.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Ha nem von be az életébe

Ha továbbra is külön jártok szórakozni, ha nem szívesen visz haza a családjához, ha nem hív el az olyan céges rendezvényekre, ahova lehet vinni barátnőt is, akkor lehet, hogy egyszerűen nem akar annyira bevonni az életébe, mint amennyire te szeretnéd őt.

Valószínűleg nem arról van szó, hogy szégyell téged, egyszerűen csak szeretné elodázni azt, hogy a kapcsolat valóban komoly szintre lépjen. Gondold át, hogy ez így elég jó-e neked…

Ha kinevet

Van az a helyzet, amikor valaki veled nevet és van az, amikor rajtad nevet. Pontosan érezni a különbséget és nagyon nem mindegy, hogy melyik történik.

Ha mások előtt viccet csinál belőled, a te károdra poénkodik, vagy egyszerűen nem áll melléd olyan helyzetekben, amikor esetleg nevetségessé válnál a segítsége nélkül, akkor nem valószínű, hogy komolyabb szituációban számíthatnál rá. Fél szavakból értenie kellene téged és tudnia, hogy mi az a helyzet, amikor nem nevetnie kellene rajtad, hanem segítenie.

Ha nem vállal felelősséget a hibáiért

Soha nem az ő hibája semmi, egyszerűen mindig csak a körülmények véletlen összjátéka okozza a ballépéseit. Elkésik a találkozóról, elfelejti a születésnapodat, vagy egyszerűen csak nem vesz hazafelé valamit a boltban, ami fontos lett volna, és amire megkérted és még annyit sem képes mondani, hogy ne haragudj, ezt elrontottam?

Intő jel, hogy ennél jóval komolyabb hibák esetében sem fog felelősséget vállalni, egyszerűen csak másra keni a dolgot.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást