Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Izgató és érdekes tények a szexről, amikről eddig nem is hallottál

Izgató és érdekes tények a szexről, amikről eddig nem is hallottál

A testiséget gyógyításra is használták, a vibrátor néhol tiltott árucikk, Marilyn Monroe pedig nem rejtette véka alá szexuális problémáit. A fanszőrparóka pedig már csak hab a tortán… Összeszedtünk neked kilenc pikáns tényt!

A jóból nem árt meg a sok

Ünnepi lakomák után gyakran előfordul, hogy rá sem bírsz nézni a kiadós fogásokra vagy az édességekre.
A szexszel viszont éppen az ellenkezője a helyzet: minél több és minél jobb jut belőle, annál többet szeretnél. Csakis fizikai teljesítőképességed szabhat határt a vágyaidnak…

„Kis halál”

A franciák a romantika szakértőiként már a középkor óta úgy nevezik az orgazmust és a szex utáni idilli érzést, hogy „La petite mort” – azaz „kis halál”.
Jobban nem is lehetne kifejezni, amikor a fizikai és lelki igénybevétel gyönyörbe, majd nyugalomba csap át…

Tiltott játékok

Azt hinnénk, hogy az ígéret földjén mindenki szabadelvű, de ez nem így van. Az Amerikai Egyesült Államok két államában, Alabamában és Mississippiben is tilos a vibrátorok és más szexuális segédeszközök bolti árusítása.

Viszlát, hisztéria!

A női magatartás- és hangulatzavarok lehetséges kezelési módjaként már az ókorban is szexet alkalmaztak.
A vibrátor történetét ismerjük, azt viszont kevésbé, hogy sok férfi önjelölt gyógyítónak csapott fel, hogy alaposan kezelje a bajba jutott hölgyeket…

A szemérmesség izgató

Egy londoni felmérés szerint a nők 61%-a már önmagában izgatónak tartja a tényt, hogy betérjen egy szexshopba, hiszen olyan cselekedetről van szó, ami kívül esik a komfortzónájukon.
Ilyen könnyű tehát feldobni a hangulatot!

Szexistennő orgazmus nélkül

Marilyn Monroe terapeutához fordult, mert lelki akadály gátolta a gyönyör átélésében. Ezt nem gondoltad volna a kor ikonjáról, ugye?
A kezelés szerencsére sikerrel járt, és Marilyn úgy számolt be az élményről, hogy az addig pislákoló villanykörte vakító fényben teljesedett ki…

Paróka „odalent”

Az úgynevezett merkinek fanszőrparókák, amelyeket középkori prostituáltak vetettek be a fertőzések elkerülésére: inkább leborotválták a szőrüket, és tisztítható pótbundát tettek a helyére.
Manapság a filmipar használja ezeket, hogy korhűbbé varázsolják a jeleneteket.

Az átlagos péniszméret

A férfiak szeretnek dicsekedni méreteikkel, és bizony időnként szóban megtoldják néhány centivel.
Valójában egy átlagos hímtag merev állapotban 12,5 és 18 cm között van. De a hossznál ezerszer jobban számít, mihez tud kezdeni vele a tulajdonosa!

Az önmegtartóztatás nem növeli a termékenységet

A családalapításra törekvő pároknak gyakran tanácsolják, hogy ritkítsák a szexuális együttléteket. Ezzel azonban ellenkező hatást érhetnek el: érzelmileg ugyan tartalmasabb beteljesülést hoz a rendszabályozott szex, de a spermiumok számának csökkenésével mérséklődik a megtermékenyítés esélye.
Már ebből a kilenc apróságból is láthatod, hogy a testiség útjai kifürkészhetetlenek: az emberiség egyik legnagyobb tabuja még a látszólagos nyitott hozzáállás mellett is képes újat mutatni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást