5 izgalmas csajos program, ha unod a megszokottakat

5 izgalmas csajos program, ha unod a megszokottakat

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 izgalmas csajos program, ha unod a megszokottakat

Kávézó, mozi, színház, pláza, közös ebéd vagy vacsora… A hagyományos női összejövetelek is sikerülhetnek fantasztikusan, ám sokkal nagyobb élményekre tehetsz szert olyan közegben, ami egy kicsit szokatlan. Ehhez adunk most néhány tippet, hogy idén még néhány csajos programot beiktathass!

Cserebere nap

Rengeteg népszerű alternatíva közül válogathatsz, ha akad a szekrényedben néhány számodra hasznavehetetlen, ám hibátlan ruha.

A cserebere nap – amelyre nincs más dolgod, mint a szabályoknak megfelelő számú és fajtájú holmival érkezni, hogy ugyanannyival távozhass – azonban nemcsak anyagi és trend-szempontból nyerő, hanem társasági programnak is kiváló.

Ha családtagokkal, barátnőkkel vagy kolleginákkal együtt látogatsz el egy ilyenre, ugyanúgy vadászhattok egymásnak is cuccokat, mint hagyományos shopping közben, illetve a próba során ugyancsak jól jön még néhány hozzáértő tekintet.

Sőt, már a tervezgetés fázisában, tehát az elvinni kívánt darabok kiválasztásakor is van helye az együttműködésnek!

Jótékonykodás

Adományozás vagy önkéntesség – mindkettő szuper mód arra, hogy együtt cselekedjetek jót.

Lehet, hogy pénzzel adakozni a legegyszerűbb, és az is vitathatatlanul gáláns gesztus, ám léteznek olyan karitatív cselekvésformák, amelyek a csapatmunka élményét is magukban foglalják.

Ha például tárgyi segítséget várnak valahol, a csomagokat közösen is összeállíthatjátok. Óriási élmény például egy gyermek számára válogatni és csomagolni az ajándékot.

Megdönthetetlen indok, hogy felnőtt nőként játékboltba menj a barátaiddal akkor is, ha a saját csemete még a jövő zenéje!

Arra is számtalan lehetőség nyílik, hogy abból adj, ami a legbecsesebb, tehát az idődből és az energiádból áldozz fel.

Segélyakciók, adománygyűjtések és ételosztások alkalmával mindig jól jön a segítő kéz, az idős- és gyermekotthonokban, valamint az állatmenhelyeken meg aztán pláne!

Kirándulás

Sokan szeretnének új tájakat vagy városokat megismerni, ám nem valósítják meg ezt az álmot, mivel az utazás megtervezése és kivitelezése macerásnak tűnhet a hétköznapok kavarodásában.

Pedig tudod, hány varázslatos táj vár felfedezésre hazánkban, és milyen szép a bécsi vagy a pozsonyi karácsonyi vásár, ami egynapos programhoz is elég közel van?

Kedvező áron vehetsz busz- vagy vonatjegyet, de ha többen vagytok, akár autóval is kifizetődő lehet a projekt.

Rajta, szemeljetek ki egy időpontot, ami mindegyikőtöknek megfelel, kenjetek néhány szendvicset, és mindent bele!

A célpont erdőtől kezdve nagyvárosig bármi lehet, csak döntenetek kell. Ha egyszer rákaptok a kiruccanás ízére, már a visszaúton megszülethet a következőnek az ötlete…

Sütés-főzés

A szakácsversenyek nem véletlenül olyan népszerűek az interneten és a tévében.

A gasztronómia az a terület, ahol a tanulási folyamat még a legprofibbak számára sem fejeződhet be, és olykor a kezdők szolgálnak a legkiválóbb elképzelésekkel.

Akár gyakorló háziasszony vagy, akár a rántotta számít a legnagyobb specialitásodnak, mindenképpen érdemes egy közös konyhatündérkedést szervezni a barátnőiddel.

Egyetlen alapszabály, hogy senki se szóljon bele a másik ténykedésébe, hiszen pont a változatosság a lényeg.

Lehet, hogy te egy bizonyos módon tanultad meg a rántott hús elkészítését, valamelyik csajszi pedig előrukkol egy másik, ám legalább annyira finom recepttel.

Miért ne bővítenéd az ismereteidet?

Fotóparádé

Ki ne szeretne magáról néhány szuper képet?

Ha nem vagy elégedett az idei fotóterméssel, vagy már igencsak ideje volna lecserélni a netes profilképed, szervezz egy olyan napot a csajokkal, amikor kisminkelitek egymást, belövitek a hajatokat, kiválasztjátok a legelőnyösebb ruhákat, és önfeledten pózoltok!

Nem feltétlenül kell ide profi stúdióvilágítás meg többszázezres kamera – persze, ne dobjátok a sarokba, ha valamelyikőtöknek éppen olyanja van. A lényeg, hogy felszabadult képek szülessenek rólatok, akár közösek is, a lehető legjobb formátokat hozva!

Figyelem: minél inkább próbáljátok utánozni egy igazi fotózás hangulatát, annál nagyobb az esély, hogy kacagásba fullad

Neked melyik programlehetőség tetszett meg a legjobban? Esetleg ezeknél is jobb ötleted támadt?

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást