Életmód / Ezotéria

Ismétlődő számsorok – Erre próbál általuk figyelmeztetni az univerzum

Azóta kezdtem el kicsit közelebbről megismerkedni a numerológiával, valamint a számok és az ezotéria kapcsolatával, hogy állandóan felbukkant egy számsor az életemben – ez volt a 11:11. Az elején betudtam puszta véletlennek, de olyan sokszor jött velem szembe a 11-es, és annyira gyakran éppen 11:11-kor néztem az órára, hogy már nem tudtam figyelmen kívül hagyni. Most elárulom, a számmisztika szerint mit jelentnek az ismétlődő számsorok!

000

A nullákból álló számsor újat, újdonságot jelent. Arra hívja fel a figyelmedet, hogy valami újdonság készülődik az életedben, valamilyen változás előtt állsz, de azt is jelentheti, hogy lezárhatod a múltadat, mert végre készen állsz az új dolgok befogadására.

111

Az egyesek ismétlődése nagyon jó visszacsatolás az életedben, mert rengeteg pozitív energiát hordoz magában. Arra enged következtetni, hogy jó úton haladsz a céljaidat illetően, minden pontosan úgy történik, ahogy történnie kell. Az egyesek tehát egyfajta jelzések arra vonatkozóan, hogy nem kell töprengened a dolgok helyességén.

222

A kettesek is hasonló visszajelzéseket hordoznak magukban, mint az egyesek, de míg utóbbiak csak úgy sugározzák magukból a pozitív energiákat, addig a kettesek inkább „csak” arra engednek következtetni, hogy a helyes úton vagy. A törekvéseid jók, a nézeteid és a hozzáállásod is megfelelő – ezekkel a tervekkel kell folytatnod mindent.

333

Ha van felsőbb hatalom, akkor téged az uralma alá vont, de nincs miért aggódnod: jó irányba haladsz. Érdemes egy-egy pillanatra megállnod, ha a hármasok sorát látod, és arra gondolnod, hogy a harmóniát, a balanszot, összhangot kell előnyben részesítened, és érdemes az érzelmeidre támaszkodnod, hallgatnod.

444

A négyes számsor is egyfajta felsőbb hatalom, spirituális irányító jelenlétére utal, ami nem feltétlenül jelent túlvilági visszajelzést – sokszor egy olyan ember közelségére kell gondolnod, aki aktuálisan segíteni tudja az előrejutásodat. A négyesek bátorításként állnak melletted annak érdekében, hogy ne félj meglépni a rád váró lépcsőfokokat.

555

Az ötös számsor szerint itt az ideje, hogy elengedd azokat a feladatokat, történéseket, amik már nem szolgálják a fejlődésedet. Többnyire akkor bukkannak fel az ötösök az életünkben, amikor kicsit megragadtunk a múltban, és nem koncentrálunk eléggé a jelenre.

Olvastad már?  Ezekkel a csillagjegyekkel a legnehezebb szakítani

666

A sátán számsoraként is elhíresült hatosok ismétlődésétől könnyű megijedni, de szerencsére nem kell különösebben aggódnod ettől a jelzéstől sem. A hatosoknak ugyan van ezoterikus jelentése, de a félelemkeltés helyett inkább arra figyelmeztetnek, hogy kicsit jobban csatlakozz a spirituális önmagadhoz, foglalkozz többet a lelki fejlődéseddel és engedd el a földhözragadt énedet.

777

A hetes számsor azt üzeni számodra, hogy készen állsz az új és egyben jó dolgok befogadására. Ez nagyon sokoldalú jelentés lehet az élethelyzetedtől függően, de éppúgy utalhat a családalapításra, mint egy nagyobb volumenű váltásra (például munkahely). A hetesek arra figyelmeztetnek, hogy ideje kicsit kívülről szemlélned az életedet, saját magadat, mert könnyen lehet, hogy a lehetőség már régóta kopogtat az ajtódon, és te még csak észre sem vetted.

888

Nagyon szerencsés vagy, ha rendszeresen a nyolcasok ismétlődésével találkozol – legalábbis ebben az éltedben. A nyolcasok anyagi jólétre, gazdagságra engednek következtetni, azt sugallják, hogy az evilági javakra már vagy szert tettél, vagy záros időn belül szert fogsz tenni.

999

Megtanultál mindent, amit ebből a helyzetből lehetett, úgyhogy ideje a továbblépésen gondolkoznod. A kilencesek ismétlődése egyértelmű jel arra vonatkozóan, hogy jó úton jársz, hiszen az egész életünk arról szól, hogy megtanuljuk a ránk váró leckéket, megértsük, miért is kapjuk őket.

Képek forrása: GaudiLab/Depositphotos.comyacobchuk1/Depositphotos.com

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást