Életmód / Ezotéria

Ismétlődő számsorok – Erre próbál általuk figyelmeztetni az univerzum

Azóta kezdtem el kicsit közelebbről megismerkedni a numerológiával, valamint a számok és az ezotéria kapcsolatával, hogy állandóan felbukkant egy számsor az életemben – ez volt a 11:11. Az elején betudtam puszta véletlennek, de olyan sokszor jött velem szembe a 11-es, és annyira gyakran éppen 11:11-kor néztem az órára, hogy már nem tudtam figyelmen kívül hagyni. Most elárulom, a számmisztika szerint mit jelentnek az ismétlődő számsorok!

000

A nullákból álló számsor újat, újdonságot jelent. Arra hívja fel a figyelmedet, hogy valami újdonság készülődik az életedben, valamilyen változás előtt állsz, de azt is jelentheti, hogy lezárhatod a múltadat, mert végre készen állsz az új dolgok befogadására.

111

Az egyesek ismétlődése nagyon jó visszacsatolás az életedben, mert rengeteg pozitív energiát hordoz magában. Arra enged következtetni, hogy jó úton haladsz a céljaidat illetően, minden pontosan úgy történik, ahogy történnie kell. Az egyesek tehát egyfajta jelzések arra vonatkozóan, hogy nem kell töprengened a dolgok helyességén.

222

A kettesek is hasonló visszajelzéseket hordoznak magukban, mint az egyesek, de míg utóbbiak csak úgy sugározzák magukból a pozitív energiákat, addig a kettesek inkább „csak” arra engednek következtetni, hogy a helyes úton vagy. A törekvéseid jók, a nézeteid és a hozzáállásod is megfelelő – ezekkel a tervekkel kell folytatnod mindent.

333

Ha van felsőbb hatalom, akkor téged az uralma alá vont, de nincs miért aggódnod: jó irányba haladsz. Érdemes egy-egy pillanatra megállnod, ha a hármasok sorát látod, és arra gondolnod, hogy a harmóniát, a balanszot, összhangot kell előnyben részesítened, és érdemes az érzelmeidre támaszkodnod, hallgatnod.

444

A négyes számsor is egyfajta felsőbb hatalom, spirituális irányító jelenlétére utal, ami nem feltétlenül jelent túlvilági visszajelzést – sokszor egy olyan ember közelségére kell gondolnod, aki aktuálisan segíteni tudja az előrejutásodat. A négyesek bátorításként állnak melletted annak érdekében, hogy ne félj meglépni a rád váró lépcsőfokokat.

555

Az ötös számsor szerint itt az ideje, hogy elengedd azokat a feladatokat, történéseket, amik már nem szolgálják a fejlődésedet. Többnyire akkor bukkannak fel az ötösök az életünkben, amikor kicsit megragadtunk a múltban, és nem koncentrálunk eléggé a jelenre.

Olvastad már?  5 erőteljes módszer, ami segít aktiválni a benned rejlő hatodik érzéket

666

A sátán számsoraként is elhíresült hatosok ismétlődésétől könnyű megijedni, de szerencsére nem kell különösebben aggódnod ettől a jelzéstől sem. A hatosoknak ugyan van ezoterikus jelentése, de a félelemkeltés helyett inkább arra figyelmeztetnek, hogy kicsit jobban csatlakozz a spirituális önmagadhoz, foglalkozz többet a lelki fejlődéseddel és engedd el a földhözragadt énedet.

777

A hetes számsor azt üzeni számodra, hogy készen állsz az új és egyben jó dolgok befogadására. Ez nagyon sokoldalú jelentés lehet az élethelyzetedtől függően, de éppúgy utalhat a családalapításra, mint egy nagyobb volumenű váltásra (például munkahely). A hetesek arra figyelmeztetnek, hogy ideje kicsit kívülről szemlélned az életedet, saját magadat, mert könnyen lehet, hogy a lehetőség már régóta kopogtat az ajtódon, és te még csak észre sem vetted.

888

Nagyon szerencsés vagy, ha rendszeresen a nyolcasok ismétlődésével találkozol – legalábbis ebben az éltedben. A nyolcasok anyagi jólétre, gazdagságra engednek következtetni, azt sugallják, hogy az evilági javakra már vagy szert tettél, vagy záros időn belül szert fogsz tenni.

999

Megtanultál mindent, amit ebből a helyzetből lehetett, úgyhogy ideje a továbblépésen gondolkoznod. A kilencesek ismétlődése egyértelmű jel arra vonatkozóan, hogy jó úton jársz, hiszen az egész életünk arról szól, hogy megtanuljuk a ránk váró leckéket, megértsük, miért is kapjuk őket.

Képek forrása: GaudiLab/Depositphotos.comyacobchuk1/Depositphotos.com

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást