Ínycsiklandó előjáték: Finomságok a testen

Ínycsiklandó előjáték: Finomságok a testen

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ínycsiklandó előjáték: Finomságok a testen

Amikor a partnerünk csupasz teste a kezünk közé kerül, akkor eszeveszettül pörög a fantáziánk, hogy mi mindent tudnánk vele csinálni. A lehetőségek közül az egyik az, ha egy kicsi lassítunk, és finomságokat kóstolgatunk a partner hasáról, melléről, combjáról, vagy akárhonnan. Lássuk, mi lehet a választék!

Eper

Tökéletes választás lehet szinte minden gyümölcs, hiszen nagyon édes csemege, ráadásul remekül mutat egy kecses női testen. Bár a többséget nem tudod úgy elhelyezni magadon, mint ahogyan a testen tálalt ételeket elképzelnéd, attól még ügyes kis játékszer lehet belőle.
Nem kell kapkodni vele, nyugodtan húzd a párodat, hiszen az élmény így még intenzívebb lehet. Az eper ráadásul még élénk színe miatt is csábító, hát még az a jelenet, amikor a nő vérvörös ajkai közé keveredik.

Tejszínhab

Klasszikus elképzelés, szinte minden alkalommal ez ugrik be, amikor az ember arra gondol, hogy falatozhatna valamit a másik testéről. Valóban kellemes játék, hiszen a tubusból oda nyomsz a finom, fehér habból, ahova csak éppen szeretnél.
De arra azért érdemes figyelni, hogy ne nagyon feledkezz bele az ízek élvezetébe. Ha ugyanis helyes kis tejszínhab-bajuszkát növesztesz, az már nem szexis, inkább csak vicces.

Pezsgő

Az italok közül talán a pezsgő az egyik legjobb erre a célra. Értelemszerűen nem nagyon fog megmaradni a másik testén, így inkább csak kortyonként locsold ki, különben az ágyneműn landol a finom nedű.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél egyszerre a párodon tudni, akkor használd nyugodtan a köldökét erre a célra, mintegy apró poharat.

Csokiöntet

Az alap elgondolása ugyanaz, mint a tejszínhabnál, csak éppen itt hevesebben kell reagálni. A csokiöntet ugyanis folyik, így nincs idő hosszan elhúzni a testen töltött idejét.
Ez azonban semmit nem von le az élvezeti értékéből. Túl sokat ebből se használj, mert ha túlzásba viszed, akkor elmehet a kedves az egész szeretkezéstől.

Fagyi

Kettős élvezeti lehetőségeket rejt magában egy jó kis fagyi. Egyrészt természetesen megvan a hangulata, hogy a másik testéről eszel valamit, másrészt viszont teret enged, hogy játssz a hőmérséklet különbségekkel. A has, vagy a mellkas erre remek terep, sőt, akár a mellbimbókat is nyugodtan bevonhatod.
Az intimebb részekre azonban közvetlenül ne kerüljön, mert a hirtelen nagy hideg könnye a játék végét jelentheti. Ha azonban a szádba veszed, és hagyod elolvadni, akkor kellően lehűti az ajkaidat ahhoz, hogy különleges élményekkel gazdagodhass te és a párod is.

Sushi

Ki ne emlékezne a Szex és New York című film egyik jelenetére, amikor Samantha sushival a testén várja haza kedvesét. Hát rajta, miért ne próbálhatnánk ki mi is.
Persze nem kell ragaszkodni a nyers halhoz, bármi szóba jöhet, amit a párunk kedvel. Azt azonban tartsd szem előtt, hogy a cél nem az étkezés, tehát nem kell egy háromfogásos menüt magadra pakolni.

Allergia

Mielőtt bármilyen ilyen fajta játékba belekezdenél, nem árt, ha próbát végzel. Ehhez nem kell más, mint az adott anyagból egy keveset a csukló érzékeny és vékony bőrére kenni, ott hagyni pár percig, majd lemosni. Ezután egy negyed óra múlva biztosan kipirosodik a terület, amennyiben érzékeny vagy az anyagra.
Ha nem, az még akkor sem jelenti azt, hogy nem vagy allergiás, mindenesetre az esélye kicsi. Ha mégis kipirosodnál, akkor érdemes egy kis kalciumot juttatni a szervezetedbe, hogy csökkentse a tüneteket.A hálószobában minden megengedett, amit mindketten akartok.
Akkor miért kéne megállni a sokszor használt, és bevált dolgoknál, mellettük miért ne újítanánk egy kicsit?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást