Inspiráló szettek vékony testalkatú lányoknak. Csak egy szabályt kell betartani

Inspiráló szettek vékony testalkatú lányoknak. Csak egy szabályt kell betartani

Címlap / Stílus / Divat / Inspiráló szettek vékony testalkatú lányoknak. Csak egy szabályt kell betartani

Mai stílustanácsadásunk főszereplője Adri, aki azzal a problémával fordult hozzánk, hogy nehezen talál magának olyan szettet, ami tetszene neki, mert az üzletekben leginkább bő szabású ruhákkal találkozik, és szerinte ezek nem igazán állnak jól a vékony testalkatához.

Ezek a ruhák tényleg okozhatnak bosszúságot, mert sokszor nem elég elegánsak, vagy optikailag erősíthetnek, aminek a vékonyabb alkatú lányok sem örülnek feltétlenül. A szűkebb darabok pedig bár csinosabbak, kényelmetlenné válhatnak egy idő után.

Amikor tanácstalanul álldogálunk a tükör előtt, és úgy érezzük, hogy semmi sem áll igazán jól, emlékezzünk arra az egyszerű szabályra, mely szerint „minden az arányokon múlik”. Szinte minden testalkaton jobban mutat a bővebb és a szűkebb ruhadarabok kombinációja, tehát nem kell letennünk a voksunkat az egyik vagy másik mellett, sőt a kettő együttes alkalmazásával lesz igazán harmonikus az összeállítás.

Mai stílustanácsadásunk fókuszába a bő és szűk fazonú darabok kombinálása kerül. Összegyűjtöttünk néhány olyan terméket, amelyeket gyakran viszontlátunk az üzletek kínálatában, de nehezen tudnánk elképzelni egy nőies összeállításban. Meg szeretnénk mutatni Adrinak, és minden divatrajongónak, hogy ha ezeket a bő ruhadarabokat szűk ruhákkal kombinálják, akkor igazán trendi és nőies lesz a végeredmény.

Oversize pulóverek

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

A túlméretezett pulóverek igen gyakoriak az üzletekben, és általában a legkisebb méret is óriásinak tűnik, de ez így van rendjén. Ebből a fazonból is könnyű kihozni a maximumot, ráadásul úgy, hogy a végeredmény igazán csajos lesz. Viseljük szűk ceruza szoknyával vagy szűkszárú nadrággal, így újra egyensúlyba kerül a szűk, illetve a bő ruhadarabok aránya.

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

Kötött kardigánok

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

Az őszi-téli időszakban a kötött pulóverek mellett kedvelt ruhadarabok a kardigánok is. Ezek mind bővebb fazonúak, ráadásul általában vastag kötésűek, ami miatt erősítenek is, de ennek ellenére könnyedén viselhetők nőiesen. Nem kell hozzá más, csak egy szűk top, egy jól szabott, szűk szárú nadrág, és végül egy magas sarkú bokacsizma.

Az A vonalú szoknya nekünk dolgozik!

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

A szűk felsőkhöz remekül mutat egy A vonalú szoknya, mely derekán passzos, lefelé viszont bővül.

Ez a fazon ebben a kombinációban tényleg nekünk dolgozik, hiszen nőies, ugyanakkor kényelmes, az idei szezonban pedig különösen divatos is. Válasszunk éppen térd fölé érőt vagy annál hosszabbat, ha pedig még trendibbek akarunk lenni, az anyagok közül kipróbálhatjuk a fordított bőrt, fazonokból pedig az elől gombos verziót.

Boyfriend nadrág

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

A boyfriend stílusú nadrágok már meghódították az üzleteket, viszont még mindig viszonylag kevesen választják őket. Mivel Adri vékony testalkatú, bátran kísérletezhet vele, persze itt is érdemes figyelni az arányokra. Mivel a nadrág bővebb és sportos hatású, felülre érdemes szűkebb, nőies darabot választani. A legklasszikusabb összeállítás a top, blézer, boyfriend nadrág, és magas sarkú kombinációja. Egyszerre vagány és nőies szett.

Műszőrme mellények és kabátok

Képek forrása: 1, 2, 3, 4

Az elmúlt években kifejezetten népszerűek a műszőrme termékek, legyen szó mellényekről vagy kabátokról. Azonban ezeknél a ruhadaraboknál is érdemes az arányokra nagy hangsúlyt fektetni, mert a szőrme már önmagában is erősít optikailag. Ezek a ruhadarabok is úgy mutatnak igazán jól, ha olyan termékeket választunk hozzájuk, amelyek szorosan követik a test vonalát, és ellensúlyozzák a műszőrme mellény vagy kabát lezserségét. Viseljük szűk farmerral vagy műbőr nadrággal, de kipróbálhatjuk szűk ceruzaszoknyával is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást