Így viselkednek a csillagjegy szülöttjei, amikor őszintén szerelmesek

Így viselkednek a csillagjegy szülöttjei, amikor őszintén szerelmesek

Címlap / Életmód / Így viselkednek a csillagjegy szülöttjei, amikor őszintén szerelmesek

Kos

Ha egy Kos szerelmes, azt biztosan tudni fogod, hiszen mindent elkövet, hogy megszerezzen (és meg is tartson téged) magának. Folyton keres, közös programokat akar, és biztos, hogy minden nap kapsz tőle egy kedves üzenetet, hogy tudd, te jársz a fejében.

Néha még egy kicsit soknak is érezheted a rajongását, de mivel nagyon jól bánik a szavakkal, hamar megszokod, és meg is szereted az állandó kényeztetést. Mellette nem lesz kérdéses számodra, hogy szerelmes-e beléd; rögtön tudni fogod!

Bika

Egy szerelmes Bika először nem mutatja ki szemtől-szembe az érzéseit. Már csak azért sem, mert nagyon óvatos abban, ki felé nyílik meg, és tudja, hogy ha átadja magát az érzésnek, a rózsaszín köd elkerülhetetlenül rátelepszik.

Ha már tudja, hogy bízhat benned, elég hamar az elköteleződés és a közös tervek felé tereli a témát, és tudtodra adja, hogy veled képzeli el a jövőjét. Gyorsan bemutat a családjának, barátainak, és alig pár hét alatt az élete részévé tesz. Olyan érzésed lesz mellette, mintha mindig is egy párt alkottatok volna!

Ikrek

Mivel az Ikrek jegy szülötte imád beszélni, nála a szerelem elsőszámú jele az, hogy nem bír másról beszélni, csak rólad. Mindegy, mi a téma, mindenről eszébe jutsz, és később másoktól hallod vissza, hogy szinte végig csak rólad mesélt.

Noha egyébként ők mindig úton vannak, és nagyon szociális alkatok, a szerelem hatására ezen a téren visszavesznek, és szinte teljes erőbedobással a szerelmükre koncentrálnak. Úgyhogy ha egy Ikrektől hosszú üzeneteket és gyors válaszokat kapsz, tuti, hogy oda van érted!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást