Ilyen típusú pasi segít lelkileg felépülni, miután kilépsz egy mérgező kapcsolatból

Ilyen típusú pasi segít lelkileg felépülni, miután kilépsz egy mérgező kapcsolatból

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ilyen típusú pasi segít lelkileg felépülni, miután kilépsz egy mérgező kapcsolatból

A mérgező, egészségtelen párkapcsolatok egyik hátránya, hogy amikor a kellős közepén találod magad, egyszerűen nem látod tisztán a helyzetet. Ez az oka annak, hogy az emberek nagy része túl sokáig együtt marad azzal a férfivel, aki nem bánik vele megfelelően, és csak utólag látod be, hogy mekkora hibát követtél el. Ami a szakítás után viszont igazán számít, az, hogy ki lesz a következő, akinek kinyitod a szíved.

Ha volt már olyan kapcsolatod, ami egészségtelen és mérgező volt, egy dolgot biztosan megtanultál: azt, hogy mi az, amit a jövőben semmiképp sem akarsz még egyszer átélni. Ilyenkor sokan érzik úgy, hogy hónapokat, sőt, akár éveket pazaroltak el feleslegesen a másikra, de érdemes inkább úgy tekintened erre az időszakra, mint egyleckére, amit alaposan megtanultál. Persze eleinte még te magad is megkérdőjelezed, hogy jó ötlet volt-e a szakítás; de hidd el, ez volt a lehető legjobb dolog, amit tehettél a jövődre nézve!

Ahogy elkezdesz tovább lépni a szakítást követően, feltűnnek az életedben azok a régi barátok, akik a párkapcsolatod alatt eltűntek mellőled. Ők azok, akiket talán te magad hanyagoltál el a pasid miatt, de az is lehet, hogy az exed igyekezett téged ellenük fordítani.

Akárhogy is, ezek az emberek szépen lassanvisszatérnek melléd, és segítenek abban, hogy ismét önmagadratalálj. Ők lesznek azok, akik kimozdítanak a négy fal közül, elvisznek szórakozni, és rábeszélnek arra, hogy kezdj el újra ismerkedni. Egy-két randid még lesz is, és bár semmi komoly nem alakul ki ezekkel a férfiakkal, már az is nagyon jó érzésseltölt el, hogy ismét csinosnak és szépnek érezheted magad.

Ilyen típusú pasi segít lelkileg felépülni, miután kilépsz egy mérgező kapcsolatból

A férfi, akire igazán szükséged van

De valamiért mégsem érzed magad teljesnek, és valamiféle űrt érzel a lelkedben. Mintha cipelnél a válladon egy nehéz zsákot, amitől sosem tudsz megszabadulni, és mindig egy kicsit megnehezíti az előre haladást. Ne aggódj, ez természetes, és semmiképp se érezd magad rosszul miatta! Mert előbb-utóbb betéved az ajtódon egy srác, aki mindent imádni fog veled kapcsolatban. Ő lesz az, akivel egy mérgező kapcsolatból kilépve együtt kell lenned, hiszen ő az, aki tényleg megért téged.

Megérti, hogy korábban már csalódtál valakiben, és emiatt nehezen bízol meg másokban. Segít abban, hogy végre észre vedd, milyen értékesvagy valójában!

Ő az a pasi, aki munkaidőben ír neked egy üzenetet, hogy folyton rád gondol, és mennyire hiányzol neki. Ő az, aki mellett végre hosszú idő után előszörbiztonságban érzed magad. Aki imádni fogja, ha hamisan énekelsz a kocsiban, és képes lesz az éjszaka közepén is felkelni teát főzni neked, ha fáj a torkod. A férfi, aki imádattal néz rád, és őszintén nem érti, miért bánt veled úgy az exed, ahogy. Hiszen csodálatos nő vagy, elképesztő tulajdonságokkal.

Ő lesz az a személy, aki ezt nem csak magában gondolja, de el is mondja neked, mígnem te magad is képes leszel elhinni. Egy mérgező kapcsolat után rá van szükséged: arra a társra, aki veled együtt cipeli a súlyt a válladon, ahelyett, hogy még többet rakna rá! Ő lesz az, aki mellett megérted, mit jelent boldog párkapcsolatban élni!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást