Ilyen maxi szoknyákat viselünk idén

Ilyen maxi szoknyákat viselünk idén

Címlap / Stílus / Divat / Ilyen maxi szoknyákat viselünk idén

Úgy érzed jól állnak a hosszú szoknyák, de nincs ötleted milyen fazont szerezz be? Íme a legkedveltebb hosszú szoknya trendek!

Bő szabású, redőzött szoknya derékszíjjal

Ezek a kényelmes zsebes maxiszoknyák különleges darabjai lehetnek gardróbunknak. Ideális nyári nappali öltözet, de nem a nagyon forró napokra, ugyanis szellőzés ügyben a maxi szoknyák nem jeleskednek.
Frankie Morello nyár 2012

Szexi oldalt hasított

A hosszú szoknyák talán legcsinosabb változata az oldalt hasított, amely hosszítja és vékonyítja a combot, miközben titokzatos lepellel fedi a lábak többi részét.
Jo No Fui nyár 2012

Resort stílusú lenge szoknya

A mintás (leginkább virágos vagy mosott-mintás) lenge anyagú szoknyák nőiessé teszik megjelenésünket az üdülések, strandolások és vakációk ideje alatt. Ezek a szonyák legtöbbször hasított vagy aszimmetrikus aljúak.
Grachvogel nyár 2012

Extra bő fazon, derékövvel csinosítva

Az extra méretű szoknya trend rendkívül népszerűvé vált az elmúlt években. Kényelmességén kívül másik előnye, hogy a nagyobb méret alatt viselője vékonyabbnak tűnik. Akkor az igazi, ha derékban átkötjük egy hozzá illő szíjjal.
Ilincic nyár 2012

Tulipán szoknya maxi változata

Rendkívül nőies szabású fazon, leginkább alkalmi öltözetekhez illik. Csodás homokóra alakot érhetünk el, ha egy melleket hangsúlyozó blúzzal hordjuk és derékban karcsúsítjuk egy övvel.
Carlos Miele nyár 2012

Pliszé a teltebb hatású idomokért

Az idei pliszé-láz mindazoknak való, akik vékony vagy fiús testalkattal rendelkeznek, ezek a sűrűn redőzött anyagok ugyanis teltebbé, még nőiesebbé teszik alakunkat.
Normaluisa nyár 2012

Tarka roma stílus

A színes, gyakran ezüst vagy aranyszállal díszített hosszú szoknyák is méltán örvendenek nagy népszerűségnek, hisz vidámak, szellősek és kényelmesek – minden, ami egy nyári szoknyától elvárható!
Emilio Pucci nyár 2012

Két rétegű szoknyák

Ezek a szoknyák jellegzetessége, hogy “alsószoknyájuk” elölről teljesen látható. Az is gyakori, hogy a külső anyagréteg alatt sortnadrág van.
Elie Tahari nyár 2012

Maxi szoknya magasított derékkal

A sportosnak ható pamutból készült szoknya-magasítás kicsit a szabadidő nadrágok fazonjára emlékeztet. Hordjuk csípőre letolva, így sikkes földig érő szoknyánk lesz!
Blugirl nyár 2012

Hátul maxi, elöl mini

Talán nem tartozik teljesen a maxi szoknyák kategóriájába, de az uszályszerű szoknyahosszabbítások kétségkívül az idei nyár szoknya-kedvencei. A legjobban magassarkú szandállal mutat, így tud igazán érvényesülni az “uszály”.

Jo No Fui nyár 2012

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást