Divat / Stílus

Ilyen bizsukra számíthatunk nyáron

Ilyen bizsukra számíthatunk nyáron

Ebben a szezonban valóban hatalmas a választék a bizsukat illetően, az egészen szolid, szinte alig látszó kiegészítőkön túl hódítanak az eltúlzott, illetve a nagyon hangsúlyos darabok is.

Statement nyakláncok

A szezon egyértelmű újítása és legnagyobb irányzata a hatalmas nyakékek központba helyezése.
Ezek a hangsúlyos ékszerek minden másról elterelik a figyelmet, miközben a pillantásokat egyértelműen az arc közelébe vonzzák. 
A legváltozatosabb formákban találhatjuk meg őket, kezdve a kövekből kirakott mintáktól, a virágokból álló sorokon át, egészen a fémes megoldásokig.

Hosszan lelógó nyakláncok

Idén kissé háttérbe szorultak a statementek miatt a hosszan lelógó, medálos, vagy akár több rétegből álló nyakláncok, de azért még mindig nagyszerű kiegészítőknek bizonyulnak. 
Kiválóan passzolnak az egyszerű oversize felsőkhöz és a kevésbé elegáns, sportosan nőies stílushoz. 
Segítségükkel könnyű kifejezni az egyéniséget, hiszen a legkülönfélébb medálokkal, feliratokkal mindenki megtalálhatja a szívéhez közelálló darabot.

Szépséges fülbevalók

Azok, akik nem szívesen hordanak nyakláncokat, szerencsére voksolhatnak a hangsúlyos fülbevalók mellett is, hiszen ezekből hasonlóképpen nagy a választék, mint a nyakláncokból. 

A fülbevalók közül leginkább a kövekkel kirakott darabok divatosak, illetve a szezon újítása, az ear cuff jelent valódi egyediséget. 

Ez a trükkös fülbevaló nagyon feltűnő dísznek számít, klipsz vagy extra akasztó segítségével úgy lehet rögzíteni, hogy az ékszer nem csupán a fül alsó, hanem annak felső részét is átöleli.

Feltűnő karkötők

A szezonban, akárcsak a legtöbb bizsu terén, úgy a karkötők esetében is két irányzat meghatározó: az egyik a kicsit keményebb, rockosabb stílus, a másik a nőies, romantikus, kifinomult vonal. 
Előbbi követése során bátran válogathatunk a láncokkal átszőtt, bőrrel kiegészített, illetve szegecses karkötők közül, míg utóbbit követve maradjunk a kövekkel kirakott, apró medálokkal díszített, esetleg gyöngyös, halmozott kiegészítők terén.

Különleges gyűrűk

Gyűrűk terén sokkal inkább a feltűnő, egyedi darabok hódítanak, leginkább itt is a szezon fő újítása, a többujjas megoldás trendi. 
Ez főként az előbb is említett, rockosabb, vagányabb stílusba illeszthető be, hiszen ezek a bizsuk sokkal jobban mutatnak a szegecselt kiegészítők és a bőrruhák társaságában. 
Persze a szolidabb stílust kedvelők is találnak visszafogott, kevésbé hangsúlyos bizsukat, de ezek a szezonban sokkal kevésé számítanak divatosnak.

Gyümölcsök, virágok, állatok

A romantikus vonalat képviselők számára is akadnak különleges darabok, hiszen ehhez az irányzathoz jobban illenek a gyümölcsös, virágos, állatfigurás bizsuk. A szezon kedvencei közé tartoznak a növényminták, akár levelek, akár virágok formájában.

Emellett hódítanak a madarak, a gyümölcsök, a pasztellszínekben pompázó édességek, valamint a tollformák, a szezonban sokkal inkább fémből, mint eredeti tollból.

Pöttyök, körök, szabályos formák

Ha egy formát kellene kiemelnünk a szezonban, akkor az egyértelműen a kör lenne, a legtöbb bizsu, kiegészítő erre az elvre épült. Nem ritka, hogy a kiegészítő összes darabja kisebb-nagyobb gyöngyökből áll, de a legtöbb medált, mintát is erre az alapra építették. 
Ez a forma egyértelműen a harmóniát, egységességet képviseli, így akár ezt is figyelembe veheted a vidám, vagy éppen romantikus bizsuk megválasztásakor.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást