Így nem fogod elfelejteni, hogy mi a mai névnap

Így nem fogod elfelejteni, hogy mi a mai névnap

Címlap / Kikapcsolódás / Így nem fogod elfelejteni, hogy mi a mai névnap

Biztosan előfordult már veled is az, hogy hétfőn még eszedben volt, hogy kedden lesz a gyerekkori barátnőd névnapja, de csak szerdán nézted meg a naptárad, ls láttad, hogy lekéstél a fontos felköszöntésről.

Ez pedig ahhoz vezethet, hogy megsértődnek a szeretteid, pedig csak szimplán elfoglalt voltál, sok volt a munka, túlóráznod kellett és este vettél egy zuhanyt és ezzel a lendülettel estél be az ágyba.

Kerüld a kellemetlen magyarázkodást, tudd mindig időben, hogy mi a mai névnap

A legegyszerűbb, ha a telefonodon beteszed a könyvjelzők közé a mai névnap weboldalt, hiszen csak megnyitod, s egyből látod, hogy kinek van ma névnapja, milyen eredetű a név, illetve mit jelent a neve.

Így nem kell azon idegeskedned reggel az irodában, hogy elfelejted a felettesed névnapját. Ha reggel otthon megnézed a mobilodon, hogy mi a mai névnap, akkor munka előtt be tudsz menni a virágboltba egy szép cserepes növénykéért.

A névnap ünneplése az irodában szép gesztus, hiszen ezzel is tudatod a kollégáiddal, hogy nem csak egy cégként kezeled őket, hanem fontos emberekként az életedben.

Ez segíthet a munkahelyi konfliktusok helyreállításában, a felettesek és általános munkavállalók közti feszengések csökkentésében, illetve akár arra is jó lehet, hogy segítsen elérni egy felsőbb pozíciót.

Te leszel az első, aki felköszönti a névnapost

Ha reggel rálesel a telefonodra, hogy mi a mai névnap, még munka előtt fel tudod hívni a szeretteidet, hogy felköszöntsd őket névnapjuk alkalmából.

Milyen szép gesztus ez! S milyen jó lesz így az ünnepeltnek indítania a napot!

A mostani világhelyzetben még fontosabb, hogy jó emberi kapcsolataink legyenek, amelyet úgy a legegyszerűbb fenntartani, ha gyakran gondolunk a szeretteinkre. Beszéljünk rendszeresen a barátokkal és rokonokkal, szánjunk rájuk elég időt, s igyekezzünk pozitívan gondolni a jövőre.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást