Így használd fel a régi hulahoppkarikádat! Elképesztően kreatív ötletek

Így használd fel a régi hulahoppkarikádat! Elképesztően kreatív ötletek

Címlap / Otthon / Hobbi / Így használd fel a régi hulahoppkarikádat! Elképesztően kreatív ötletek

Neked is valahol a szekrény mélyén porosodik egy hulahoppkarika? Hidd el, érdemes lenne néha elővenned, hiszen nem csak gyerekként veheted hasznát, egy kis gyakorlással laposabb hasra és vékonyabb derékra tehetsz szert. Ha azonban lusta vagy edzeni, vedd elő és készíts belőle izgalmas dekorációt! Mutatjuk, milyen csodákat alkothatsz ebből a sporteszközből!

Baldachinos ágy

Az egyik legötletesebb felhasználási módja a hulahoppkarikának, ha baldachinos ágyat készítünk belőle magunknak vagy gyermekünknek. Bonyolultan hangzik? Pedig egyáltalán nem az!

A karikát húzd át fehér szalaggal és függeszd fel az ágy fölé. Rögzíts hozzá egy függönyt és tulajdonképpen már kész is! Ha még tovább dekorálnád, feldíszítheted rózsaszín virágokkal vagy akár égősort is erősíthetsz rá.

Fantasztikusan fog mutatni, a hálószoba éke lesz!

Szülinapi felirat

Szülinapi zsúrt szervezel gyermekednek, barátodnak? A régi, már nem használt hulahoppkarikádból igazán vidám dekoráció készíthető. Semmi más dolgod nincs, mint három madzagot húrként áthúzni a karikán. Ne húzd túl szorosra, hagyd lazára.

Papírlapokból vágj ki háromszögeket, majd színes festékkel vagy filctollal mindegyikre írj egy-egy betűt, amelyből aztán kirakható a „boldog születésnapot” felirat és az ünnepelt neve.

A háromszögek végeit kissé hajtsd vissza, majd ragaszd a húrokra. Hogy még vidámabb legyen a dekoráció, végül rögzíts még a karikára néhány színes masnit. Az elkészült művet függeszd ki az ajtóra vagy az egyik falra!

Esküvői fotófal

Ha közeleg a nagy nap és azon gondolkodsz, milyen ötletekkel lehetne feldobni a lagzit, akkor segítünk: készíts egyedi fotófalat! Keresd elő a régi hulahoppkarikádat, és egy tetszőleges színű szalaggal tekerd körbe, majd rögzítsd ragasztóval a szalag végeit.

Gyűjts össze színes virágokat, lehet az friss vagy művirág is, és tűzd hozzá a karikához. Nem kell, hogy az egészet beborítsa, elég, ha csak a felét díszíted fel a virágokkal.

Ezután nincs más dolgod, csak felállítani egy paravánt és felfüggeszteni rá a karikát. Csodálatos háttér lesz a fotókhoz, meglátod!

Esküvői dekoráció fényképekből

Itt egy másik szuper ötlet esküvőkre: készíts hulahoppkarikából fotómontázst! Első lépésben egy pasztellszínű szalaggal futtasd körbe a karikát.

Ha ez megvan, fogj egy fehér szalagot és mintha csak húr lenne, töltsd ki vele a karikát. Gyűjts össze néhány közös fotót a szerelmeddel és rögzítsd a szalagokra.

Végül nem marad más hátra, mint néhány virágot hozzáfogatni a karikához. Függeszd fel az így elkészült dekorációt a falra és gyönyörködj benne!

Függő dekoráció

Ugye, milyen jól néz ki ez a dekoráció? Elkészítheted saját kezűleg kisebb karikából, de ha van hely a lakásodban, akár hulahoppkarikából is.

Valójában szinte pillanatok alatt megcsinálhatod, csupán színes szalaggal kell bevonnod a karikát, majd kiválasztani a témáját.

Lehet az évszaknak megfelelő is, télen például akaszthatsz a karikára hópelyheket, tavasszal virágokat, nyáron csillagokat, kagylókat vagy egyszerű gyöngyöket is. Függeszd fel a plafonra, igazán hangulatos lesz.

Csillár

Igazán ötletes és nagyon hangulatos ez a dekoráció! Tökéletes kerti partikhoz, de akár a lakásban is remekül mutat.

Annyi a dolgod, hogy a hulahoppkarikát felfüggeszted valahova, majd az égősort feltekered rá. Ezután már csak be kell dugnod a konnektorba az égősort és már kész is a különleges csillár!

Így lesz a karácsonyi dekorációból nyáresti romantika! Nagyon hangulatos és garantáltan lenyűgözöd vele a vendégeidet.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást