Ez az idei menyasszonyi ruhatrend – egészen más, mint amit eddig megszoktunk

Ez az idei menyasszonyi ruhatrend – egészen más, mint amit eddig megszoktunk

Címlap / Stílus / Divat / Ez az idei menyasszonyi ruhatrend – egészen más, mint amit eddig megszoktunk

Az idei menyasszonyi ruhatrend minden, csak nem megszokott és hétköznapi. Olyan furcsaságok kerültek a porondra, amik valószínűleg nem lesznek általánosak, főleg nem elfogadottak a nagyközönség által, de jó lehetőségeket kínálnak az extrémitást kedvelő párok számára.

1. Nadrágfazonok

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha valami, akkor a fazon ilyen mértékű, drasztikus megváltoztatása garantáltan felborzolja a kedélyeket. A menyasszonyi ruhákon nem is lehetett volna nagyobbat csavarni, mint hogy egyes tervezők elengedték a klasszikus szoknyafazont és nadrágruhákba, overálokba bújtatták a modelleket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ezzel teljes mértékben háttérbe szorultak a hercegnős, habos-babos ruhák, legfeljebb a trapézos szárak engednek következtetni arra, hogy az ara bizony hivatalosan is menyasszonyi ruhában van. Minden adott tehát ahhoz, hogy a kemény diétát és edzéseket folytató, bevállalós menyasszonyok újragondolják a testhezálló ruha fogalmát.

2. Kihívó darabok

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A klasszikusnak mondható ruhák között is sok olyan szerepel, ami erősen kihívónak tekinthető. Számos tervező készített áttetsző, csipkebetétes ruhákat, több ezek közül valóban csak az intim helyeken takar erőteljesebben.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Sokakat ezek a ruhák jóval inkább fehérneműre emlékeztetnek, amiben – valljuk be – van is némi igazság. Persze, ami a kifutókat meghódította, az mindig szolidabb verzióban kerül a nagyközönség számára is elérhetővé.

3.
Szolid is lehet

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Természetesen nem csak kihívó lehet egy-egy menyasszonyi ruha, főleg nem akkor, ha csipkéről, vagy áttetsző felületekről beszélünk. Ezeket az anyagokat sok tervező úgy ötvözte, hogy kifejezetten szolid és visszafogott, bájos menyasszonyi ruhák is kerültek a kifutóra.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Népszerűek pl. a csuklóig érő ujjak és az egyszerű ruhákkal, anyagokkal párosított, csapott vállrészek. Akik a különlegeset szeretik ötvözni a divattal, azoknak jó választás az egyedi csipkeminta, vagy az áttetsző-hagyományos anyagok kombinációja, ami a divat alapján akár a teljes ruhát körülölelheti.

4. Crop topok

A hétköznapokat teljesen meghódították a crop topok, amiket a jelenlegi trend szerint nem csípőnadrággal, hanem derékszabású fazonokkal viselhetünk. Ez az irányzat már néhány éve megfigyelhető volt az esküvői ruhák világában is, és idén tényleg kiteljesedett.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A kifutókat uralták azok a ruhák, amik a crop topokra építettek. Csapott vállrészekkel, csipkével kombinálva egyaránt divatosnak számítanak és könnyű velük irányítani a figyelmet: a kisebb topok jobban vonzzák a derékra a tekintetet, míg a nagyobbak sokkal visszafogottabb választásnak bizonyulnak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást