A trend, ami miatt idén mindenki újra farmert akar hordani

A trend, ami miatt idén mindenki újra farmert akar hordani

Címlap / Stílus / Divat / A trend, ami miatt idén mindenki újra farmert akar hordani

Az idei tavaszi/nyári szezonban minden jól jön, ami vidám, színes és jókedvet csempész a mindennapjainkba. Ha már a világot nem tudjuk megváltoztatni, legalább a ruháinkon variáljunk kicsit! A megújulást kezdhetjük egészen kicsitben is!

A trendek között van olyan, amit nem hiszem, hogy a hétköznapi ruhatárunkba szeretnénk beépíteni, ez a mostani azonban pont olyan, hogy bárki, bárhol viselheti és mindenféle szettekhez passzol. A farmerek ugyanis idén a fagyi színeiben pompáznak a halványsárgától, a mentazöldön át egészen a világoskékig. És bár a divattervezőket ebben az évben eléggé elkapták a nude, bézs, homokszínek, ideje egy kis pasztellt is hozzáadni a divatirányzatokhoz. 

Bár a monokróm szettekért is odavagyunk:

 

Ha inkább más ruhadarabokkal, színekkel kombinálnánk a pasztell farmert, válasszunk világosabb árnyalatokat, így kedvünkre variálhatjuk őket:

 

Össze is gyűjtöttük a legjobb színes farmereket az online kínálatból. 

Színes farmerek 

A nadrágok között számtalan fazonnal találkozhatunk. Csak válasszuk ki belőle a számunkra legelőnyösebbet és már kedvünkre variálhatjuk is őket. Idén megint erős trend a retro szabású, bőr szárú nadrág, főleg a farmerek terén. 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást