Technika óra otthon: 10 húsvéti dekor a gyerekekkel készítve

Technika óra otthon: 10 húsvéti dekor a gyerekekkel készítve

Címlap / Otthon / Hobbi / Technika óra otthon: 10 húsvéti dekor a gyerekekkel készítve

Papírtojásos koszorú

Ez az egyszerű alkotás biztosan leköti a gyerekek figyelmét, és még a kreativitásuknak is jót tesz! Különböző mintájú papírokból vágjatok ki tojásformákat (akár készíthetsz nekik egy sablont, hogy egyedül csinálhassák), majd ezeket ragasszátok össze a széleknél úgy, hogy a végén egy koszorú formát kapjatok. A középső tojáshoz tudjátok rögzíteni a szalagot, és már fel is akaszthatjátok az egyik ajtóra!

 

DIY üdvözlőlap

Mivel az idei Húsvét sem úgy telik, ahogy szeretnénk, és meglehet, hogy a rokonokkal nem tudtok találkozni, jó ötlet készíteni a gyerekekkel egy egyedi üdvözlőlapot! Ez igazából teljesen rátok van bízva, de az alábbi répás-nyuszis megoldás kifejezetten kreatív és játékos! Színes papír segítségével vágjátok ki a formákat, ragasszátok össze őket, és a belsejébe írjatok egy kedves üzenetet a rokonoknak.

 

Nyuszis füzér

Húsvéti füzért is készíthettek, amivel feldíszíthetitek aztán a gyerekszobákat! A feladat itt is egyszerű: rajzoljatok együtt egy sablont, majd színes papírból vágjátok ki a nyusziformákat, és kössétek őket össze a fülüknél egy madzag segítségével. Érdemes egyébként pont akkora lyukat vágni, amekkora a madzag, hogy véletlenül se csússzanak egymásba a nyuszik.

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást