Párkapcsolat / Szerelem

5+1 dolog, ami segít megelőzni, hogy a férfi félrelépjen – a pasik szerint

5+1 dolog, ami segít megelőzni, hogy a férfi félrelépjen – a pasik szerint

A szex nem lehet púp a hátadon

A kielégítő szexuális élet kulcsfontosságú egy egészséges kapcsolatban és általában akkor kezdenek el másfelé kacsintgatni a férfiak, mikor elkezd unott rutinná válni, vagy – még rosszabb esetben – teljesen elmarad. Ha az együttlétek kezdenek a megszokott mederben zajlani, ne félj új dolgokat kipróbálni. Ez természetesen minden esetben csak olyan újdonság legyen, ami belefér a komfortzónádba – ami kellemetlen, arra mindig mondj nemet.  

Ne kritizáld, mert megalázod

A férfiak nem reagálnak jól arra, ha a párjuk kritizálja őket. Ez persze fordítva is igaz, de a hölgyek mintha kicsit hajlamosabbak lennének partnerüket piszkálni.

A férfiak egója – annak ellenére, hogy ők ezt sosem vallanák be – elég sérülékeny és ha egy beszólás igazán betalál, megtépázhatja önbizalmukat, amit nem viselnek jól. 

A külön töltött idő létfontosságú 

Sok férfi érzi úgy, hogy a kapcsolata megfojtja, hogy túl sokat van együtt a párjával, egy kis szabadság nemcsak neki, neked is jót tesz, a kapcsolatnak pedig főleg. Legyenek külön hobbijaitok, amíg ő a haverokkal van, te csinálj programot a barátnőiddel, ne legyetek mindig egymás nyakán. Még a külön töltött szabadnap is hasznos lehet, hiszen csak jobban fogtok hiányozni egymásnak. Ha a férfi érzi, hogy a szabadsága nincs korlátozva, nem fog elvágyódni és ha nem érzi, hogy rátelepszel, nem akar majd máshoz menekülni. 

AleksandarNakic/istockphoto.com

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást