Hová tűntek a tetoválásaik? 5 sztár, aki megszabadult a tetoválásától

Hová tűntek a tetoválásaik? 5 sztár, aki megszabadult a tetoválásától

Címlap / Stílus / Test / Hová tűntek a tetoválásaik? 5 sztár, aki megszabadult a tetoválásától

A tetoválás egy olyan önkifejezési forma, ami ma már hétköznapinak számít, mégis vannak alkalmak, ahol kevésbé elfogadott. Másrészt mivel egy hosszútávú döntés eredménye, előfordulhat, hogy változnak a prioritások és vele együtt a tetováláshoz való hozzáállás is. A megunt, megbánt idézetektől, nevektől, szimbólumoktól nem lehet csak úgy megszabadulni egyik percről a másikra. Vagy mégis?

Melanie Griffith „kifotoshopolt” tetoválása

Melanie Griffith amerikai színésznő és Antonio Banderas tizennyolc évig voltak házasok. A színésznő szívében különleges helyet foglalhatott el a spanyol színész-énekes, hiszen egyik korábbi férjének a nevét sem varratta magára (pedig Don Johnsonnal kétszer is házasságot kötött). A kezdeti fellángolás arra sarkalta a sztárt, hogy jobb vállára tetováltassa Antonio nevét, s büszkén is mutogatta a romantikus szívbe rejtett keresztnevet éveken keresztül. Egészen 2014-ig, amikor is a válás kimondását követően Melanie időpontot kért egy szakemberhez és kérte exférje nevének eltávolítását a karjáról.

A fájdalomtól való félelme miatt azonban sokáig úgy tűnt, mintha félmunkát végzett volna a bőrgyógyász, hiszen a motívum többé-kevésbé megmaradt. Vagy ezzel arra szeretett volna utalni a színésznő, hogy még 58 évesen is nyíltan várja, hogy valaki újra a szívébe férkőzzék? Akárhogy is, mostanra eltűnt Antonio is és a szivecske is.

Hová tűntek a tetoválásaik? 5 sztár, aki megszabadult a tetoválásától

Lady Gaga és a smink trükkök

A visszavonulásával fenyegetőző Lady Gaga egyes stylistok szerint új divatot teremt a hírességek körében. Míg tíz évvel ezelőtt Angelina Jolie a tetoválásaival keltette a legnagyobb feltünést a vörös szőnyegen, most a platinaszőke énekesnő más megvilágításba helyezte a témát.

Mesterek és tetemes mennyiségű smink segítségével eltünteti tetoválásait, ha egy rangos díjkiosztóra hivatalos és estélyiben lép a nagyközönség elé. Így tett a 73. Golden Globe-díjkiosztó gálán is, ahol a fekete Versace ruhája alól egyetlen motívum sem lógott ki.

Hová tűntek a tetoválásaik? 5 sztár, aki megszabadult a tetoválásától

50 cent megunta a sminkszobát

Curtis Jackson, közismertebb nevén 50 cent egy filmforgatás idején határozta el, hogy a karját szinte teljes egészében elborító tetoválásaitól megszabadul. Tette mindezt azért, mert a Tizenkettő című dráma jelenetei előtt hosszú órákat töltött a sminkszékben, mire lefedték a varrásait.

S mivel a rapper újabban színészi babérokra tör, jobbnak látta, ha végleg megszabadul a tetoválásoktól. Legalábbis, ami a kezeit illeti. Az egész hátát eltakaró, hatalmas 50-estől eszében sincs megválni egyelőre.

Hová tűntek a tetoválásaik? 5 sztár, aki megszabadult a tetoválásától

Katie Price a legegyszerűbb módszert választotta

Katie Price, művész nevén Jordan, angol modell, valóságshow-sztár, milliomos üzletasszony, valamint az énekes, Peter Andre volt felesége. Az ötgyermekes sztár saját bevallása szerint nem szerencsés a szerelemben, most épp a negyedik férjétől válik. Katie nem szereti a bonyolult megoldásokat, első férje, Peter Andre bevecevét még a kétezres évek közepén tetováltatta a csuklójára. Majd, amikor 2009-ben elváltak, egyszerűen csak áthúzta a férfi nevét egy X-szel.

Hová tűntek a tetoválásaik? 5 sztár, aki megszabadult a tetoválásától

Pamela Anderson és a szögesdrót

A világ egyik leghíresebb modellje, Pamela Anderson még 1995-ben tetováltatta a felkarjára azt a szögesdrótot, ami után nők százai kopogtattak be a tetováló szalonokba és kértek maguknak hasonlót. Pam a piros fürdőruhája, gigatikus mellei mellett legendás tetoválásáról volt ismert, amit a Barb Wire című film kedvéért vállalt be.

Az ötvenéves híresség azonban egy nap ráébredt, hogy a bőre már nem olyan feszes, mint rég és a tetoválás meglehetősen szétfolyt a karján. 2014-ben ezért egy egy hónapokig tartó kezelést követően a lehető legjobban elhalványíttatta az ikonikus szögesdrótot.

Hová tűntek a tetoválásaik? 5 sztár, aki megszabadult a tetoválásától

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!