Életmód / Ezotéria

Horoszkópod elárulja melyik a számodra tökéletes úti cél nyaralásra

Ha végre itt a nyár, és meleg az idő… Te mit csinálsz? A nyaralós szezonnak még nincs vége, és bár a legtöbbször az ember pénztárcája dönti el, meddig utazhat, az ideális nyaralásról ábrándozni mindenki szeret. Te milyennek képzeled el a tökéletes vakációt? Olyannak, amilyennek a horoszkópod leírja?

Kos

Kosként szereted a váratlan helyzeteket, nem sokáig teketóriázol, ha arról van szó, hogy útra kelj-e a hétvégén, ezért elsősorban a környező országokat kedveled, ahol leggyorsabban elérhetővé válik az élmény. 

A hegyek, dombok különösen kedvesek számodra, és túrázni is szeretsz, ezért Erdély például kiváló választás a számodra.

Bika

A Bikák egész évben nagyon keményen hajtják magukat, és bár pontos ütemtervet követnek, a lelkük mélyén igazi romantikusok, akik nyaraláskor szeretnek kikapcsolódni.

Bármilyen gyógy- vagy termálvizes nyaraló jó választás lehet a számodra, hiszen feltöltheted a szervezetedet, és a szeretteiddel is együtt lazíthatsz egy kicsit.

Ikrek

Az Ikrek nem szeret sokáig egyhelyben maradni, vagy napokig ugyanazt csinálni, és ez a kettősség akkor is jellemző rá, amikor nyaralni megy. 

A legjobban olyan környezetben érzed magadat, ahol lehetőséged van a városi nyüzsgésre, de a természeti kincsek megcsodálására is. Izland, vagy bármelyik északi ország biztosan lenyűgöz.

Rák

Ha nyaralásról van szó, a legtöbb Rák csillagjegyű számára két dolog fontos: legyen vízpart, és a felnőttek és a gyerekek egyaránt jól érezzék magukat. 

Mivel szereted a természetet, ugyanakkor a tipikus turistaparadicsomok nyújtotta kényelemről sem mondanál le, Bulgáriában vagy Horvátországban valószínűleg jól éreznéd magadat.

Oroszlán

Az Oroszlánok a mindent vagy semmit elv hívei, ha nyaralásról van szó, ők azok, akik el tudják képzelni magukat Las Vegasban kaszinózni, vagy a Mount Everesten hegyet mászni. 

Az igazán aktív, kalandos nyaralásokat szereted, ahol lehetőséged van olyasmit csinálni, amit máskor nem. A kalandparkok, vagy kempinges autós kirándulások sem állnak messze tőled.

Szűz

A Szüzek legszívesebben egy nyugágyban a tengerparton, egy jó könyvvel a kezükben képzelik el magukat, ha nyaralásról van szó.

A Riviérán kedvedre lazulhatsz, senki nem háborgat, és hallgathatod a tenger megnyugtató morajlását, miközben élvezed a napsütést – ennél jobb nyaralás nem is kell.

Mérleg

A mindig harmóniára törekvő, a természet és az ember egységét tiszteletben tartó Mérlegek tökéletesen feltöltődhetnek egy toszkán nyaraláson, hiszen imádják az egyszerű, de friss és minőségi ételeket, a kedves, mosolygós embereket és a gyönyörű naplementéket. 

Különösen, ha a város zajától távol pihennek, a Mérlegeket teljesen kicserélheti egy toszkán nyaralás.

Skorpió

A Skorpiók szeretik a nyaralás alatt levezetni a felgyülemlett energiáikat. Mivel a kalandot és a vízpartot is szeretik, ideális választás számukra például egy vadvízi kalandtúra, de a vadkempingezés is csábítóan hangzik számukra.

A számos kalandot és páratlan élővilágot eléjük táró görög szigetek teljesen leveszik őket a lábukról.

Nyilas

A Nyilasok, ha ezt nem is hangoztatják úton-útfélen, nagyon is tudják, mi a jó, és szeretik kényeztetni magukat. 

Egy egzotikus ország mesés kincsei, például Bali páratlan környezete mindennél jobban csábítja őket, de ha lehet, egy sokcsillagos szállodában hajtják álomra a fejüket.

Bak

A Bakok imádják az igazi, klasszikus, retró nyaralásokat, és bár szinte mindenhol jól érzik magukat, a szívükhöz mégis gyerekkoruk nyaralóhelye, sokszor a Balaton áll legközelebb. 

Mivel képesek arra, hogy meglássák a szépséget az egyszerű dolgokban, felnőttként is ugyanúgy lelkesednek az első parti lángosért, és valószínűleg évek óta ugyanannál az árusnál vásárolják a hekket. 
Olvastad már?  Ez a boldogtalanságod oka - a csillagjegyed szerint

A Bakok az olyan nyaralóhelyeket szeretik, ahogy vakáció közben is otthon érzik magukat.

Vízöntő

A Vízöntők imádnak új kultúrákat megismerni, új emberekkel találkozni, és a művészetek is közel állnak hozzájuk, ezért nyaralni is leginkább olyan városokba utaznak, ahol ezeknek a szenvedélyeknek hódolhatnak, és nem kell turistákat kerülgetniük.

Párizs vagy Róma mellett az olyan kevésbé tipikus, de kulturálisan annál gazdagabb városok is vonzzák őket, mint például Berlin vagy Oslo.

Halak

A Halak, mint igazi vízjegy, el sem tudja képzelni a nyaralást strand nélkül, a legjobban pedig természetesen az élő vizet, különösen a tengerpartot szereti. 

Egy egzotikus sziget, ahol a Halak elszakadhatnak a város nyüzsgésétől, csendesen meditálhatnak a parton, esetleg búvárkodhatnak is, tökéletes helyszín a kikapcsolódásukhoz.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK