Így hordd stílusosan a bakancsot, hogy nőies maradj

Így hordd stílusosan a bakancsot, hogy nőies maradj

Címlap / Stílus / Divat / Így hordd stílusosan a bakancsot, hogy nőies maradj

Eleged van már abból, hogy magassarkú csizmában rohanj végig a városon ősszel, télen és tavasszal? Hidd el, egy kényelmes, fiús stílusú bakanccsal, úgynevezett katonacsizmával is lehetsz igazán nőies. Hogy hogyan? Csak a megfelelő ruhadarabot kell hozzá választani! Mutatunk néhány izgalmas szettet!

Ceruzaszoknyával, dzsekivel

Ha azt gondoltad, katonacsizmában biztosan indulhatsz el munkába, hiszen az irodában dolgozó kollégáid biztosan megszólnának, akkor gondold újra!

Válassz egy alakodat kihangsúlyozó, szűkszabású, magasított derekú ceruzaszoknyát, vegyél fel hozzá egy blúzt vagy trikót, végezetül, hogy ne fázz benne, bújj bele egy blézerbe vagy bőrdzsekibe.

Még néhány kiegészítő és extranőies lehetsz: egy napszemüveg, vastag karkötő és csinos táska, a pasik biztosan utánad fordulnak majd ebben a szerelésben!

Midiszoknyával, garbóval

Eljött az ideje a méretes, meleg, pihe-puha pulóvereknek, amelyek a tévhitekkel ellentétben is tudnak nagyon nőiesek lenni.

Remek választás lehet a hideg, őszi napokra egy ilyen darab, az sem baj, ha magasított nyakú, garbó.

Húzz hozzá egy térd alá érő rakott szoknyát, a lábadra pedig egy kényelmes bakancsot.

Hogy még csinosabb és trendibb légy benne, a derekadra tégy egy övet vagy egy övtáskát, és a hajadat fogd össze lazán.

Nadrággal, bundával

Nem csak szoknyával ellensúlyozhatod a bakancs fiús stílusát, hanem nadrággal is.

Válassz egy világos színű, vagy kék árnyalatú farmert, lehetőleg szűk szabásút és magasított derekút, így máris a formás lábaidra és a fenekedre terelődik a hangsúly.

Nőiességedet fokozhatod, ha felülre egy vastag bundát veszel fel, a nyakadba pedig tekersz jó meleg, puha sálat.

Már csak egy táska hiányzik és akár indulhatsz is a munkába!

Fehér csipkeruhával, bőrdzsekivel

Ha nem vagy fázós típus, akkor ez a szupernőies szett biztosan elnyeri a tetszésedet! Akár alkalmi viseletnek is jó, de munkában is hordhatod, sőt baráti összejövetelekre is felveheted.

Csak vedd elő a szekrényből a nyáron elpakolt fehér csipkeruhádat és bújj bele.

A lábadra húzz harisnyát és bakancsot, felülre pedig egy blézert vagy egy fekete bőrdzsekit. Válassz hozzá egy aprócska méretű táskát, dobj fel egy laza sminket és már kész is.

Maxiruhával

Nézd csak meg a következő összeállítást, ugye milyen laza, nőies és csinos? Ráadásul nem is fogsz megfázni benne.

Csak szerezz be egy jó vastag maxiruhát, lehet az egy egyszerű fehér is. Ha fázós típus vagy, húzz a lábadra harisnyát és jöhet a bakancs.

Köss a derekadra egy vékony övet, majd vegyél fel egy blézert vagy egy hosszabb szövetkabátot. Az összhatás nagyon klassz lesz, nem csak te, de mások is imádni fogják a megjelenésedet.

Miniszoknyával

A fiús stílusú bakancsokat akár miniszoknyával is hordhatjuk. Csak válassz egy rövid, fekete bőrszoknyát, ebben garantáltan nem fogsz fázni.

Kiemeli idomaidat, igazán vagány viselet. Húzz hozzá egy vastag felsőt, az sem baj, ha garbó.

Ehhez válassz egy rövidebb fazonú dzsekit, dobd fel a szettet egy-két kiegészítővel, például nyaklánccal, táskával és a bakanccsal együtt szuper lesz az összhatás.

Kissé fiús, mégis nőies, körülötted mindenki imádni fogja a stílusodat.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!