Stílus / Divat

Hogyan viselheted a szűk farmert divatosan?

Tévhit, hogy csak a nagyon vékony hölgyek hordhatják, hiszen a megfelelő fazont eltalálva a kicsit teltebb nőkön is rengeteget karcsúsíthat.

Hogyan hordd az alkatodhoz mérten?

Lényegében egy fontos alapszabály van a szűk farmer viselését illetően. Akik vékonyak, azok hordhatják saruval, balerinacipővel és természetesen rövidebb felsővel is a szűkszárú nadrágokat. Akik azonban a teltebbek táborát erősítik, inkább olyan szabást válasszanak, ami térdtől enyhén bővebb, de legalábbis nem tapad teljesen az alsólábszárra.
 
Amennyiben van mit rejtegetned, akkor olyan nadrágot válassz, aminek az alja kicsit hosszabb, ha ugyanis ezt magas sarkú cipővel kombinálod, optikailag nyújthatsz a lábaidon. Karcsúsítás esetén inkább maradj a sötétebb nadrágszíneknél (ami lehet akár sötétkék is, nem csak fekete), majd a felsők esetében vidámabb színösszeállításra koncentrálsz. 
Nadrág: F&F, 5 900 Ft.
Blúz: Stradivarius, 5 595 Ft.
Cipő: CCC, 12 900 Ft

Lezser blúzzal

Elegáns és idén abszolút divatos viselet, ha a szűk farmert egy bővebb felsővel kombinálod. Ezzel garantáltan nem foghatsz mellé, mert bár felrúgható trend, hogy bőszárút a szűkkel, szűket a bőszárúval kombinálunk, ezzel a kettőssel mindig nyert ügyed lesz. 
A feszes farmerhez válassz egy ejtett fazonú, manapság ismét divatos, etnikai mintával készült blúzt, amit egész nyugodtan tűrj be a nadrágodba. Ha van pár pluszkilód, akkor inkább olyan válassz, ami e nélkül is tökéletesen mutat, egyébként idén abszolút trendi a betűrt megoldás.
Nadrág: Esprit, 18 000 Ft.
Blúz: Mango, 11 995 Ft.
Saru: CCC, 3 990 Ft.
Karkötő: Esprit, 5 100 Ft.

Telitalpú szandállal

Hihetetlenül sokat tudsz az alakodon formálni, ha a szűk farmert egy kecses, de telitalpú szandállal kombinálod. Mindenképpen tegyél egy próbát, mert bár elsőre ormótlannak tűnhet, valójában ez az egyik legjobb megoldás arra, hogy tíz centivel többnek és öt kilóval vékonyabbnak tűnj. 
 
Vegyél fel a szetthez egy csinosabb, oversize felsőt vagy egy szatén inget és máris teljesen divatos, csinos leszel.
Farmer: F&F, 6 900 Ft
Blúz: Esprit, 10 800 Ft
Szandál: F&F, 5 290 Ft
Nyaklánc: Esprit, 6 600 Ft
 

Hatalmas ékszerekkel

Idén mindent visznek a hatalmas ékszerek, amit érdemes kihasználni az egyszerűbb öltözékek összeállítása során. Válassz egy szűkszárú farmert, majd hozzá egy színben passzoló, hasonlóképpen letisztult oversize felsőt. 
 
Vegyél fel egy magas sarkú, ám feltűnő cipőt, amihez válassz egy hangsúlyos, nagyméretű statement nyakláncot. Egy érdekes táskával és szükség esetén néhány karkötővel, gyűrűvel dobd fel a szettedet.
Nadrág: Mango, 9 995 Ft
Top: H&M, 1290 Ft
Szandál: Zara, 15 995 Ft
Nyaklánc: Mango, 8 995 Ft
Gyűrű: Mango, 6 995 Ft

Szűket a szűkkel

Ha egész télen kőkeményen edzettél, akkor annak bizony megvan az eredménye és nagy eséllyel szívesen mutogatnád a csodás alakodat. Ne ess azért túlzásba, többet mondd egy sokat sejtető szett, mint egy közönséges. 
 
A szűkszárú, világos nadrághoz társíts egy virágmintás, testre simuló felsőt, majd az egészhez kapj fel egy, a szettel harmonizáló, karcsúsított kardigánt. Bár az öltözéked így testre simuló és sok mindent megmutató, mégsem közönséges.
Nadrág: Mango, 6 995 Ft
Blúz: F&F, 2790 Ft
Blézer: Esprit, 24 000 Ft
Szandál: CCC, 7990 Ft

Feltűnő virágmintával

Nem csak a felsődön viselheted a virágmintát, idén hatalmas slágernek számítanak a mintás nadrágok is. Válassz egyet, ami passzol a stílusodhoz és az alkatodhoz, majd mindenképpen egyszerű, lehetőleg oversize felsővel vagy inggel kombináld. 
 
A kevesebb ebben az esetben is több, a feltűnő, mintás nadrág minden másról eltereli a figyelmet. Amennyiben a nadrágon felül is túlságosan hangsúlyosan öltözködsz, akkor túlzsúfolt hatást keltesz, ellenkező esetben viszont nagyon is vonzó és tavaszias lehetsz.
Nadrág: Tally Weijl, 3 900 Ft
Blúz: Esprit, 9 000 Ft.
Szandál: Deichmann, 7 990 Ft

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást