Hogyan tartják formában magukat a sztárok?

Hogyan tartják formában magukat a sztárok?

Címlap / Életmód / Egészség / Hogyan tartják formában magukat a sztárok?

Érthető, hogy a sztárok sokat adnak külsejükre, ezért nem hanyagolhatják el alakjukat.

Jennifer Garner
Hogy formában legyen a „The Kingdom” film forgatására, nem sokkal a szülés után, Jennifer rengeteg gugolást végzett súlyokkal.
Nem sokkal a szülés után valóban sikerült leadnia néhány plussz kilót és visszanyernie alakja feszességét. A gugolás az egyik legnehezebb gyakorlat, de ideális a lábak feszesítésére és a hasizom megmunkálására is.

Penelope Cruz
Állandóan harcol a kilókkal, de sikeresen, hiszen csodás alakkal rendelkezik. Hogy a fizikai gyakorlatokat élvezetesebbé tegye, Penelope a szabadtéri mozgás híve. „A gyakorlatok nem csak a kalóriák égetéséről szólnak, hanem részesei lehetnek a mindennapi tevékenységednek”, nyilatkozza Gunnar Peterson, Penelope Cruz edzője.
Következés szerűen ha szeretnél fogyni a nélkül, hogy fitness termekbe járkálnál, lépj ki a szabadba és mozogj, évszaktól függetlenül.

Jessica Simpson
Jessica a fitness labdákért rajong. Gugolásokat végez a fal mellett úgy, hogy közben a hátánál labda van. Ez a gyakorlat sokat segít a tartáson és a láb- és combizmokat feszesíti. Ha nincs fitness labdád, használhatsz egy nem túl kemény egyszerű gumilabdát is.

Reese Witherspoon
„Minden nap változtass a tornagyakorlaton, hogy ne váljon unalmassá”, vallja Michael George, Reese Witherspoon edzője. „Ha nem változtatsz semmin és átadod magad a rutinnak, a tested unatkozni fog és hamarosan nem lesznek eredményei az edzésednek”, teszi hozzá.
Hát igen..akinek saját edzője van, az könnyen váltogathatja az edzésprogramot!

Naomi Watts
Naomi titka a víz. Rengeteg folyadékot fogyaszt az edzés előtt és után. Daniel Loigerot, Naomi pilates edzője szerint „a folytonos folyadékfogyasztás az edzés közben megelőzi a dehidratálást és az izomgörcsöket”. A víz a legjobb megoldás, kiszorítva így a szénsavas üdítőket.

Sheryl Crow
A napi jogging mellett annyit szobabiciklizik amennyi csak bír. Annyira keményen edz, mintha cross versenyre készülne.
A képzeletbeli cross segíti a haladásban. A motivációnak óriási jelentősége van, a kitűzött cél érdekében az ember óriási erőfeszítésekre képes.

Avril Lavigne
Gregory Joujon Roche, Avril Lavigne személyi edzője szerint „az a fontos, hogy elfeletkezz magadról, kikapcsold a gondolataidat”. „Válassz ki bármilyen mozgásformát, amely segít jobban érezned magad, hiszen végül is erről van szó”, teszi hozzá a kanadai énekesnő edzője.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást