Hogyan befolyásolja életünket a Jupiter, a jószerencse bolygója 2019-ben?

Hogyan befolyásolja életünket a Jupiter, a jószerencse bolygója 2019-ben?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Hogyan befolyásolja életünket a Jupiter, a jószerencse bolygója 2019-ben?

Cikksorozatunkban sorra vesszük, a különféle bolygók milyen hatást gyakorolnak életünkre globálisan, és egyénileg egyaránt. Negyedik cikkünkben a Naprendszer következő bolygója, a Jupiter kerül sorra. A fejlődés és a jóindulat jelképeként elhíresült bolygó az élet számos területén hatást gyakorol ránk – elsősorban pozitívan.

A jószerencse bolygója

A Jupiter egy nagyon pozitív, szeretetteljes bolygónak számít az asztrológiában, jellemző módon nagylelkűséget, igazságérzetet és őszinteséget biztosít azoknak az embereknek, akik erőteljesebben érzik hatását a bőrükön. Akikre rásütik, hogy „szerencsés csillagzat alatt születtek”, azoknak a születési képletében jó eséllyel domináns szerep jut a Jupiternek.

Ez a bolygó szerencsét, gazdagságot, gyorsan ívelő karriert, színvonalas életet és sok-sok kiaknázásra váró lehetőséget biztosít szülötteinek.

A negatív képlet ennek természetesen az ellentettje, ha a Jupiter rossz hatást fejt ki, akkor az emberek képmutatóvá, gőgössé, szenvedélybeteggé, sőt, akár bűnözővé is válhatnak uralma alatt. Az említetteken túl, a rossz szögre még jellemző lehet a hatalommal való visszaélés, a korrupció, a pazarlás és az álszent, hazug viselkedés sem éppen ritka. Ahogy a szerencsés szög egyenesen áldást jelent, úgy a Jupiter negatív állása mellett az emberek úgy érezhetik, soha semmi sem sikerül nekik, fáradozásaik pedig hiábavalóak – ez egyértelműen mindenkiből a legrosszabb énjét hozza elő.

Hogyan befolyásolja életünket a Jupiter, a jószerencse bolygója 2019-ben?

Kikre gyakorol nagy hatást?

A Jupiter a Nyilasokra van a legnagyobb hatással, de a Halaknak, továbbá a Rákoknak is ad az energiájából. A Bakok ideje alatt van esésben, és legkevésbé az Ikrekre tudja kifejteni hatását.

Mit köszönhetünk még a Jupiternek?

A Jupiternek jó adag lelkiismeretet köszönhetünk, ez a bolygó az, amelyik időről időre felnyitja a szemünket egyéni szinten éppúgy, mint társadalmilag (pl. a II. világháború is a Jupiter uralkodó állása alatt ért véget). Szerencsés helyzetben a Jupiter biztosítja, hogy különösebb erőfeszítések nélkül is sikereket érjünk el az életünkben, és mindeközben kifejezetten jól érezzük magunkat. Hálássá, adakozóvá, hagyománytisztelővé, elnézővé tesz bennünket.

Érdekesség, hogy a Jupiter hangsúlyossága a születési képletben nem csak az emberek iránti bőkezűséget fejezi ki, hanem az állatok iránti szeretetre is erőteljesen utal.

Jellemző, hogy azok az emberek, akikre a Jupiter horoszkópjuk, vagy születési képletük alapján nagy hatást gyakorol, elhivatott állat- és természetvédők lesznek, vegetáriánus, vegán életmódot, étrendet követnek, ilyen irányban választanak munkát maguknak.

Milyen hatásai érvényesülnek 2019-ben?

A Jupiter lehetőséget biztosít a kiteljesedésre és a fejlődésre, mert előtérbe helyezi az optimista látásmódot, a pozitív hozzáállást, és alapjaiban támogatja a növekedési lehetőségeket. Mindezt úgy teszi, hogy láttatni engedi az élet örömeit: utazásokat, pihenést, sportolási lehetőségeket és testi-lelki kiteljesedést biztosít számunkra 2019-ben is.

A Jupiter uralma alatt mindig jó lehetőségek nyílnak arra, hogy másként kezdd el szemlélni az életet, szerencsét próbálj, és belevágj valami újba.

Ez a hatalmas bolygó egyúttal az egészségünkre is jó hatást gyakorol, segít megtartani az elhatározásokat akkor is, ha azok a táplálkozásra, testformálásra vonatkoznak. Legközelebb 2022. tavaszától 2023. tavaszáig fogja uralni az eget, addig csak az időnkénti megerősödéséből meríthetünk energiát.

Kép forrása: unsplash.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást