6 jel, hogy nem tervez veled komolyan

6 jel, hogy nem tervez veled komolyan

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 6 jel, hogy nem tervez veled komolyan

Sajnos sokan élnek olyan kapcsolatban, ami nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, s egyáltalán nem okoz akkora örömet, mint kellene. Előfordulhat, hogy a te párod is így érez, de ezt jó, ha minél hamarabb észreveszed – mindkettőtök érdekében.

Nem szerepelsz a terveiben

Ez az egyik legárulkodóbb jel mind közül.

Ha a beszélgetésekből kitűnik, hogy egyáltalán nem vesz bele a jövőbeli terveidbe, sőt, sokkal fontosabb számára adott esetben a munkája, mint hogy sikerül-e végre normálisan összeköltöznötök, akkor minden okod megvan a gyanúra.

Az ilyen férfiak ráadásul jellemző módon egyes számban beszélnek, nagyon ritkán céloznak arra, hogy tényleg „rólatok” gondolkoznak.

Nem von be az életébe

A barátaival csak nagy ritkán találkozol, a rokonait pedig szinte hírből sem ismered.

Azt gondolod, hogy idő kell a feloldódáshoz, de sokszor arról van szó, hogy a férfi nem gondolja annyira komolyan a kapcsolatotokat, hogy a szeretteivel is megismertessen.

Ezt megerősíti az is, ha ódzkodik attól, hogy a te hozzátartozóiddal ápolja a kapcsolatot, bár ebbe azért jóval előbb belemegy, mint hogy te vegyél részt az ő családi vacsoráján.

Nem beszél az életetek összekötéséről

Semmit nem mond ki, és nem is vállal el, ami által összeköthetné az életeteket.

Nem ajánlja fel az összeköltözés lehetőségét, az esküvő témát messziről elkerüli, és ha a gyermekvállalás szóba kerül, akkor csak kilátásba helyezi a lehetőséget, de soha nem mond semmi konkrétat.

Minden kapcsolatban vannak bizonyos lépcsőfokok, s bár egyet-egyet ki lehet hagyni az előrelépegetés során, ha szó sem esik a lehetőségekről, akkor az nyilván a kapcsolat komolytalanságáról árulkodik.

Nem hagyja, hogy fizess

Talán nagy nehezen belement az összeköltözésbe, amit jó jelnek könyvelsz el, de mégsem érzed úgy, hogy a közös otthon tényleg kettőtöké lenne. Nem hagyja, hogy bármit is kifizess, legfeljebb a kisebb háztartási berendezésekbe szállhatsz be.

Az összes nagy beruházást ő állja, még akkor is, ha adott esetben hónapokat kell várni, hogy ki tudja fizetni a konyhabútort, vagy az ablakcserét.

Az ok egyszerű: nem számít rá, hogy hosszú éveken át együtt fogtok lakni, ezért nem akarja, hogy az elválásnál probléma legyen az osztozkodás.

Csak kezdeti megpróbáltatás?

A nők sokszor irreális elvárásokat támasztanak a férfiakkal szemben, tehát ezek a jelek nem mindig lehetnek egyértelműek.

Elvégre nem várhatod el, hogy a harmadik randin már azt ecsetelje, hol fog feleségül venni, de ugyanígy hiba baljós jelként elkönyvelni, ha az első közösen töltött éjszaka után nehezményezi, hogy jóformán belaktad a lakását.

Csak nagyon ritka esetben fordulhat elő, hogy egy férfi már az elején is abszolút nyitott feléd és 100%-ig biztos benne, hogy veled akar élni. Ők is éppúgy kételkednek, latolgatják a lehetőségeiket, mint a nők, tehát egy negatív megszólalás, vagy félreértés végett még nem kell messzemenő következtetéseket levonni.

Ha több jel is igaz rátok…

Mindenesetre, ha több jel is igaz a kapcsolatotokra, akkor nem árt elgondolkoznod a lehetőségeken.

Még ha rá is eszmélsz arra, hogy kedvesed esetleg nem gondolja annyira véresen komolyan a jövőtöket, mint te, első lépésben mindenképpen próbáld orvosolni a gondokat.

Ellenben, ha minden próbálkozásod hiábavalónak tűnik, akkor lépj időben, és ne várd, hogy ennek az egyébként is kínos helyzetnek a végére a másik fél tegyen pontot.

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást