Innen tudhatod, hogy az exed még nincs túl rajtad – Csak úgy tesz

Innen tudhatod, hogy az exed még nincs túl rajtad – Csak úgy tesz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Innen tudhatod, hogy az exed még nincs túl rajtad – Csak úgy tesz

A szakítást mindenki máshogy dolgozza fel, de egy dolgot biztosan te is tudni szeretnél: vajon a volt párod továbblépett már? A kérdés minden ember fejében megfordul a kapcsolat lezárása után, ha pedig te is ebben a cipőben jársz, fontos tisztában lenned az alábbiakkal. Ha ugyanis ezek igazak az exedre, még biztosan nem hevert ki téged!

1/5. Rögtön új kapcsolata van

Sokan azt gondolják, ha szakítás után az exük máris új kapcsolatban van, biztosan kiheverte az előzőt. De ez nem feltétlenül van így! Valójában azok az emberek, akik egy kapcsolat végét követően máris fejest ugranak a következőbe, egyáltalán nem azért teszik, mert túl vannak az exükön.

Valójában épp az ellenkezője igaz! Ilyenkor úgy próbálják meg feldolgozni a csalódást és a szívfájdalmat, hogy egy másik személlyel vigasztalódnak, és igyekeznek vele betölteni az űrt.

De egy ilyen kapcsolat mindig csak ideig-óráig tart ki, hiszen az intimitás és a biztonság nincs jelen benne. Amennyiben a szakítás után rövid idővel a volt párod máris új kapcsolatban van, biztos, hogy nincs még túl rajtad!

2/5. Az ellentéteddel randizik

Szakértők szerint egy szakítást követően az emberek gyakran úgy próbálnak kompenzálni, hogy az exük totál ellentétével kezdenek ismerkedni.

Például ha te olyan típus vagy, aki imád kirándulni, sokat utazgatsz és szívesen próbálsz ki új dolgokat, meglehet, hogy a volt párod a kapcsolatotokból kilépve egy olyan személlyel jön össze, aki inkább szeret otthon ülni, és az ismeretlen dolgoknak nem szívesen ad esélyt.

Ebben az esetben is az a helyzet, mint az előző pontban: igazából még nem hevert ki téged, de az új kapcsolata figyelemelterelésként működő lehet számára.

3/5. Nagyon aktív a neten

A közösségi oldalak sokat elárulnak arról, hogy ki hol tart a szakítás után. Amennyiben az exed többször is lájkolja a fotóidat, kommentel a bejegyzéseid alá, úgy szinte biztos, hogy még mindig te jársz a fejében, és az érzései nem múltak el.

A reakcióval azt próbálja elérni, hogy te is gondolj rá, ne csak ő rád. Hidd el, ha már továbblépett volna, nem nézné, mit csinálsz a közösségi oldalakon. Szintén ugyanerre utal, ha nem a te posztjaidra reagál, hanem ő lesz hirtelen nagyon aktív.

Partifotók, pillanatképek, különböző bejegyzések; amennyiben eddig ez nem volt rá jellemző, úgy biztos, hogy csak azt a látszatot akarja kelteni, hogy rendkívül elfoglalt. Pedig igazából csak annyit szeretne, hogy lásd, mit csinál, és gondolj rá – ahogy ő teszi veled!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást