10 feng shui szabály, ami pozitív energiákkal árasztja el a lakásod

10 feng shui szabály, ami pozitív energiákkal árasztja el a lakásod

Címlap / Otthon / Dekor / 10 feng shui szabály, ami pozitív energiákkal árasztja el a lakásod

Biztosan te is hallottad már ezerszer a feng shui kifejezést, sőt, lehet, hogy te is ki akartad már próbálni párszor a praktikákat. Ez valójában nem más, mint egy többezer éves kínai hagyomány, ami segít abban, hogy megteremtsük az ember és a természet közötti öszhangot. Úgy vélték, hogy rengeteget számít az otthonunk elhelyezkedése és berendezése abban, milyen energiák vesznek körbe minket, és az életünk is pozitívabb irányt vesz, ha erre odafigyelünk. Ennek megteremtésére számos módszert találtak ki, mi pedig most elárulunk 10 tippet, amit meg kell fogadnod!

1. Sose tegyél tükröt a bejárati ajtóval szembe. A feng shui szabályai szerint ugyanis ilyenkor minden pozitív energia, ami bejut az otthonodba, rögtön visszaverődik a tükrön keresztül, és ki is megy a lakásból.

2. Ne tegyél hálószobát a garázs fölé. Sokan a lakóházhoz építik a garázst, például pinceszintre, és a hálószobát fölötte helyezik el. Csakhogy ennek a helységnek nehéz, kaotikus energiái vannak, amik így átsugároznak a hálószobába is.

3. Vigyázz a tűzhelyre! A feng shui szerint ugyanis a tűzhely igazi pénzcsináló, és vonzza a házhoz a vagyont; de csakis akkor, ha mindig tisztán van tartva!

4. Tarts rendet az előszobában! Ha rendetlenség és káosz van az előszobában, az negatív energiákkal áraszt el azonnal, ahogy belépsz az ajtón. A legjobb megoldás, ha kis dobozokban tárolod a holmidat, mert a sok apróság is zsúfoltság érzetet teremt.

5. Tartsd tisztán a konyhaasztalt! A feng shuiban ez a családot és a szeretet jelképezi: azt szeretnénk, hogy az emberek itt üljenek össze az otthonunkban, és jól érezzék magukat. Ha tisztán tartjuk, azzal ezt valóra is válthatjuk.

VIDEO Ezzel a szájfestéssel nagyíthatod az ajkaidat optikailag

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»