10 feng shui szabály, ami pozitív energiákkal árasztja el a lakásod

10 feng shui szabály, ami pozitív energiákkal árasztja el a lakásod

Címlap / Otthon / Dekor / 10 feng shui szabály, ami pozitív energiákkal árasztja el a lakásod

1. Sose tegyél tükröt a bejárati ajtóval szembe. A feng shui szabályai szerint ugyanis ilyenkor minden pozitív energia, ami bejut az otthonodba, rögtön visszaverődik a tükrön keresztül, és ki is megy a lakásból.

2. Ne tegyél hálószobát a garázs fölé. Sokan a lakóházhoz építik a garázst, például pinceszintre, és a hálószobát fölötte helyezik el. Csakhogy ennek a helységnek nehéz, kaotikus energiái vannak, amik így átsugároznak a hálószobába is.

3. Vigyázz a tűzhelyre! A feng shui szerint ugyanis a tűzhely igazi pénzcsináló, és vonzza a házhoz a vagyont; de csakis akkor, ha mindig tisztán van tartva!

4. Tarts rendet az előszobában! Ha rendetlenség és káosz van az előszobában, az negatív energiákkal áraszt el azonnal, ahogy belépsz az ajtón. A legjobb megoldás, ha kis dobozokban tárolod a holmidat, mert a sok apróság is zsúfoltság érzetet teremt.

5. Tartsd tisztán a konyhaasztalt! A feng shuiban ez a családot és a szeretet jelképezi: azt szeretnénk, hogy az emberek itt üljenek össze az otthonunkban, és jól érezzék magukat. Ha tisztán tartjuk, azzal ezt valóra is válthatjuk.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást