Miért nem lesz több gyereke Harry hercegnek és Meghan Markle-nek?

Miért nem lesz több gyereke Harry hercegnek és Meghan Markle-nek?

Címlap / Kikapcsolódás / Közélet / Miért nem lesz több gyereke Harry hercegnek és Meghan Markle-nek?

Harry herceg és Meghan Markle második gyermeke, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor 2021 június 4-én, 3,5 kilóval látta meg a napvilágot Erzsébet Királynő 11. dédunokájaként, bátyja, Archie Harrison húgaként és a brit trón – sorban nyolcadik a várományosaként.

A pár saját weboldalán jelentette be a hírt: „Június 4-én megérkezett kislányunk, Lili. Érkezése áldás és érezzük a világról mindenhonnan özönlő imákat és szeretetet, amiért rendkívül hálásak vagyunk. Köszönjük, hogy ebben a különleges pillanatban is ennyien halmoznak el minket kedvességgel és támogatással.”

A kislány két keresztnevével a nagymama, Erzsébet előtt tisztelegnek – ugyanis a Lilibet volt a királynő gyerekkori beceneve. A Diana pedig Harry édesanyjának, Lady Dianának állít emléket.

A baba érkezése alkalom lehet arra, hogy Harry és Meghan rendezzék kapcsolatukat bizonyos családtagjaikkal. A hírek szerint ugyanis Harry és bátyja, William között ellentétek dúlnak. Ennek ellenére Cambridge hercege és hercegnője egy kedves üzenetben köszöntötték a babát és a hírek szerint egy „nagyon kedves ajándékot is küldtek neki.”

Meghan Markle és édesapja között szintén nincs minden rendben. Apja állítása szerint a lánya esküvője előtt két nappal beszéltek egymással utoljára. Ettől függetlenül Thomas Markle is pozitívan reagált a hírre és azt nyilatkozta, alig várja, hogy unokáját a karjában tarthassa. (Illetve unokáit, hiszen még Arhieval sem találkozott, sőt, Harry herceggel sem.)

Sussex hercege és hercegnője ugyan hivatalosan nem jelentették be, de valószínű, hogy fiuk, Archie és és lányuk, Lili után több gyermeket nem terveznek. A Kaliforniában letelepedett négytagú család így lesz teljes. Harry bátyja, William herceg és felesége, Kate három gyermeket nevelnek, György herceget Charlotte hercegnőt és a legfiatalabb, hároméves Louis herceget.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»