Jön a halloweeni telihold: 3 dolog, amit meg kell tenned, és 1, amit semmiképp se csinálj

Jön a halloweeni telihold: 3 dolog, amit meg kell tenned, és 1, amit semmiképp se csinálj

Címlap / Életmód / Ezotéria / Jön a halloweeni telihold: 3 dolog, amit meg kell tenned, és 1, amit semmiképp se csinálj

Igazi ritkaságnak lehetünk szemtanúi októberben, hiszen ebben a hónapban két teliholdat is láthatunk. Az elsőt még hó elején csodálhattuk meg, a másodikat pedig a legvégén, épp Halloweenkor; és van pár dolog, amit fontos tudnod ez utóbbiról.

Ugyanis attól függően, hogy mikor kerül sor teliholdra, egészen más energiák szabadulnak fel. Ez az oka annak, hogy néha megmagyarázhatatlanul ideges és stresszes vagy, máskor pedig madarat lehetne fogatni veled. Az október végi teliholdat kékholdnak is nevezik, de nem a színe miatt: azt a jelenséget, amikor egy hónapon belül kétszer kerül sor teliholdra, kékholdként jellemzik, hiszen igazi ritkaság, amire csak néhány évente van példa. Október 31-én épp egy ilyet láthatunk, a felszabaduló energiák miatt pedig van három dolog, amit ekkor mindenképp meg kell tenned, míg egy bizonyos dolgot most érdemes elhalasztanod.

Mágikus energiák használatával

Ez a különleges egybeesés túlságosan kozmikus ahhoz, hogy ne használd ki a pozitív rezgéseket! Úgyhogy október 31-én készítsd el saját mágikus rituálédat, akár baráti társaságban, akár teljesen egyedül. Természetesen nem kell semmi extrára gondolnod, hiszen már gyertya, toll, és egy papír is tökéletesen megteszi.

Gyújtsd meg a sötét szobában a gyertyát, és írd fel egy papírra azokat a dolgokat, amiktől szeretnél végre búcsút venni.

Az önbizalomhiánytól, a szerelmi bánattól, egy ex emlékétől, bármit felírhatsz, amit többé nem akarsz az életedben tudni. Ezután a gyertya segítségével rituálisan égesd el ezeket a szavakat, és ezzel együtt vegyél búcsút tőlük. Persze azért légy óvatos a tűzzel!

Add át magad a testednek

Mivel ez a telihold a Bika jegyében teljesedik ki, az előtte lévő napokban már érezni fogod, hogy sokkal magabiztosabb vagy. Összhangba kerülsz a testeddel és a megérzéseiddel, ez pedig ráébreszt arra, hogy jobban oda kellene figyelned az intuíciókra. A telihold alatt hagyd, hogy a tested vegye át feletted az irányítást, és ennek megfelelően bánj magaddal. Ha azt sugallja a lelked, hogy pihenésre van szükséged, ne terheld le magad sok munkával, ha pedig azt üzeni, hogy több mozgásra lenne szükséged, tornázz egy kicsit. Hidd el, a telihold alatt meg fogod érteni, mi lenne a legjobb számodra!

PavelIvanov/istockphoto.com

A szerelem és az anyagiak

Ebben az időszakban szerelmi és anyagi téren kiszámíthatatlan helyzetekben találhatod magad. Ez nem feltétlenül jelent rosszat, sokkal inkább arra utal, hogy nem minden halad a terveid szerint, és változtatnod kell néhány dolgot. Ugyanakkor ez segít ráébredned arra, hogy talán mégsem arra van szükséged, amit eddig hittél. Úgyhogy a hónap utolsó napjáig próbáld meg rendbehozni magad ezen a két területen, hogy ne érjenek nagy meglepetések!

Új projekt? Még várhat!

A telihold energiája sokkal inkább az elengedésben tud segíteni, az új dolgok kezdetéhez pedig nem a legalkalmasabb választás, mert könnyedén félrevezetnek a pozitív rezgések. Ezért most, a teliholdhoz közeledve inkább ne vágj bele semmi újba gondolkodás nélkül, mert sajnos megbánhatod. Munka és párkapcsolat terén is az lenne a legjobb, ha kérnél még egy kis időt, és lassítanál a tempón, mert váratlan meglepetések érhetnek. Már ez a kis idő is segíteni fog abban, hogy a végére tisztábban láss, és végül jó döntést hozz.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!