Stílus / Test

Hagyd a narancsos színeket! A legdivatosabb körmök idén

Hagyd a narancsos színeket! A legdivatosabb körmök idén

Dombornyomatos megoldások

Idén különösen nagy népszerűségnek örvendtek a különböző 3D hatású körömfestések – tavasszal leginkább az egyszarvú szarv, vagy másnéven kagylóforma –, és ez most ősszel sincsen másként, csupán az alapszínek és a minták változtak meg. Az örök klasszikus falevél mintákat felejtsd el, készíttesd el 3D verzióba, és a hatás garantáltan nem marad el!

Roppant egyedi megoldás, aminek a legfőbb előnye, hogy a felillesztett díszekkel ellenben ez nem fog leesni, és még a hajunkba, vagy a kedvenc kötött pulóverünkbe sem akad bele! Közkedvelt mintának számítanak a monogramok, őszi jelképek, geometrikus formák, és lassacskán a hópelyhek és társaik is.

Fémes ragyogás

Szintén nem újkeletű trend, hiszen már az év első felében is jelen volt, csak más megjelenésben és technikával. Ugyanis a poros megoldás most kissé háttérbe szorult, és előtérbe kerültek a csillámos, glitteres verziók, abból is leginkább az arany és az ezüst árnyalatok. Aki elég merész, az kombinálhatja extravagánsabb megoldásokkal, mint egy tűzpiros alap lakk.

Viszont jó hír azoknak is, akik inkább a visszafogottabb vonalért rajonganak, hogy vékony vonalban a fémes lakk, a köröm körvonalát követve, most nagyon divatos megoldásnak számít! De akár maradhatunk a metál ragyogásnál is, vagy más néven a tükör effektnél, ami egyszerre elegáns és kirívó, ráadásul az idei trend színekhez különösen jól passzol!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást