12 gyönyörű manikűr 2011-re

12 gyönyörű manikűr 2011-re

Címlap / Stílus / Test / 12 gyönyörű manikűr 2011-re

Vége az unalmas körmöknek és a stílustalan manikűrnek! Meríts ihletet következő manikűr-galériánkból, hogy körmeid is felfrissült szépségükben várják a nyarat!

Matróz-körmök

A hegyes gél- vagy porcelánkörmök ötletes változatai ezek a csíkos matrózmintásak. Az arany-csillámmal és horgony-díszítéssel még elképesztőbb a hatás.

Matricák

Ma már széles választékban haphatók körömre ragasztható matricák, így nincs szükség egy profi manikűrösre körmeink díszítéséhez.

Klasszikus french

A legelterjedtebb manikűr-stílust láthatjuk, visszafogott és elegáns. Szerintünk hosszú kerekített formában mutat a legjobban.

Romantikus szirmok

Ha igazán romantikus, elragadó körmöket szeretnél magadnak, próbáld ki ezt.
Az egyszerű french-re fess rózsaszín virágokat, kösd össze vékony “ágakkal”, majd a virág közepébe ragassz (speciális köröm aplikátor ragasztóval) rózsaszín köveket.

Metál

A metál körömlakkok majd minden árnyalata és változata megtalálható az idei kínálatban. 2011 nagy trendje többek között a kék, ezért érdemes beszerezni egy metálos csillogású kék körömlakkot.
Csak kizárólag rövid körmökön mutat jól, a hosszú elegáns körmökre nem való.

Egyszerű minták

Borítsd virágokba a körmeidet! Fesd egy vidám árnyalatra, majd fehér körömlakkal pettyentős technikával fess rá virágokat. Csak a fantáziád szabhat határokat!

Művészi porcelán körmök

Egy ilyen különleges manikűrt csakis profi tud elkészíteni. Figyeljük meg az elhegyesedő körmöket, ez a forma idén nagy divatban van!
Ezek a körömre ragasztott virágok 3D-be emelik a körmöket.

Ultrahegyes körmök

Nehéz vele fogni, de kit érdekel? Az élénkpiros körömvég vad hegybe végződik…egy ilyen körmöket viselő nővel nem lehet “ujjat húzni”!

A legegyszerűbb minta

Egy ilyen manikűr otthon is elkészíthető. Fesd be teljesen vagy részben a körmöket és fesd rá a képen látható ferde ívű mintát. Mindenki azt gondolja majd, hogy manikűrösnél jártál!

Kerekített színes french

A francia manikűr-stílus nemcsak klasszikus fehérben létezk. Egy ilyen vörös gélből készült french manikűr jól mutat művészi mintákkal díszítve.

A szögletes french

A klasszikus fehér francia manikűrnek több változata is létezik, ebben az esetben a körömvég teljesen szögletesre van reszelve.

Nyári virágok

Közeledik a nyár és a meleg, minden virágba van borulva…miért ne lehetne a körmünk is?
Fess egy pasztell rózsaszín frenchet, majd díszítsd a körmöt fehér szirmú virágokkal.
Ismerd meg 2011 manikűr trendjeit itt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást