Gyönyörű alkalmi frizurák 2013-ra

Gyönyörű alkalmi frizurák 2013-ra

Címlap / Stílus / Haj / Gyönyörű alkalmi frizurák 2013-ra

Alkalmi frizurák galériája – Az esküvők, elegáns alkalmak és különleges események nem kis előkészületet jelentenek a nők számára. Ha már megtaláltad az ideális alkalmi ruhát és kiegészítőket, valamint sminkben is megvan már az elképzelésed, frizura tekintetében is szeretnénk ha ötletgazdag lennél!

Virágos konty

Ha egy igazán romantikus alkalmi frizurát szeretnél, göndörítsd be a hajad, köss egy laza magas kontyot és díszítsd virággal!
Ha egy hosszú eseményre készülsz, semmiképp ne válassz igazi virágdíszt, hanem szerezz be egy minőségi hajdíszt.

Csavaros konty

Egy ilyen alacsony kontyban nemcsak a menyasszonyok ragyoghatnak, bármilyen estélyi ruhát csodásan kiegészít. 
Ez a frizura is díszíthető virágokkal, vagy ékkövekkel, gyöngyökkel és egyéb hajdíszekkel. Feltűnő, hosszabb fülbevaló illik hozzá!

Féloldalas göndör fürtök

Ha szeretnéd hajadat teljes hosszában megmutatni, mégsem szavazol az egyszerű kiengedett fürtökre, akkor egy ilyen féloldalas haj tökéletes frizurád lehet.
A fürtöket göndörítő vassal formázd be, majd fésüld a hajad az egyik oldalra. Hajcsatokkal rögzítsd úgy, hogy a fémrészek rejtve maradjanak.

Félig leengedett

Annyira nőies ez a finoman a vállakra hulló félig kiengedett frizura! Készítsünk oldalválasztékot, majd göndörítsük be a hajat, míg ilyen kifinomult fürtöket nem kapunk.
A fejtetőt tupírozzuk be, majd a fésű sűrű részével simítsuk el a hajat ezen a részen. Egy díszes, ruhánkhoz illő hajcsattal fogjuk össze a hajkorona felső részét. A kósza tincseket hajlakkal igazítsuk a “helyükre”.

Nőies rövid haj

A rövid haj is lehet lenyűgöző, csak a megfelelő szabást kell eltalálnunk.
Egy ilyen magasra fésült szexi frizura minden rövid hajú nő számára előnyös, hiszen magasítja a fejformát, megnyitja a tekintetet és láttatni engedi a fül és áll vonalait.

Elegáns félig leengedett

Egy újabb példa erre a méltán közkedvelt frizurára.

Oldalválasztékot készítünk, majd ebben az esetben is tupírozzuk a fejtetőt.
A hajat úgy fogjuk össze hátul, hogy a fejtető ne lapuljon le,rövid hajcsatokkal fixáljuk. Hogy a csatok ne látszódjanak, vékony tincseket húzunk át rajtuk.

Szuper-magas

A 60-as éveket idézi ez az abszolút nőies magas konty. Fontos, hogy a frizura megőrizze laza, szél-fújta hatását is, ami modernebb formát kölcsönöz neki.
Nagyon jól illik hozzá egy kifinomult korona-hajdísz és az oldalra fésült frufru.

Kifele göndörített félhosszú haj

A félhosszú hajat a megfelelő hajvágás és formázás tudja frizurává varázsolni.
Elkészítéséhez egyszerűen nedvesítsük be a hajat, készítsük el a választékunkat, majd egy henger formájú körkefével szárítsuk kifele a tincseket (hajgöndörítővel korrigálhatjuk a nem megfelelően állótincseket). A végén hajlakkal fixáljuk.

Csavaros alacsony konty

Ezt a gyönyörű századeleji hangulatot idéző frizurát a legnagyobb alkalmakra is hordhatod.
A haj szélén csavart haj a homlok felett magasított, hosszítva a fejformát. Még sikkesebb hatás érhető el, ha oldalra van fogva.

Fonott két copf

Meleg időben, a nappali nőies ruhákhoz bátran válasszunk fonott copfot, legyen az szimpla vagy dupla! Még szebb, ha a választékunkból indul fonás.
Még több gyönyörű fonott haj: 10+1 elbűvölő fonott frizura

Göndör alkalmi

A göndörített hajból elkészítjük a klasszikus félig leengedett frizurát úgy, hogy a frufru-részt szabadon hagyjuk, amit majd a végén tincsekre bontva hajcsatok segítségével ezt is hozzáfogjuk. Hosszú, feltűnő fülbevalóval nagyszerűen mutat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást