Gyöngy mindenhol! Megújult stílusban hódítanak a bizsuk

Gyöngy mindenhol! Megújult stílusban hódítanak a bizsuk

Címlap / Stílus / Divat / Gyöngy mindenhol! Megújult stílusban hódítanak a bizsuk

Néhány évvel ezelőtt ismét visszatértek a divatba a gyöngyös bizsuk, főleg a hosszú nyakláncok, majd amilyen gyorsan érkezett a trend, olyan gyorsan el is tűnt a kínálatból. Az elkövetkezendő időszakban azonban úgy tűnik, ismét találkozhatunk a megújult formájú bizsukkal, amik szerencsére sokkal izgalmasabbnak tűnnek, mint korábban.

Gyöngyös nyakláncok

A korábban divatos gyöngysor manapság letisztultabb formában jelenik meg a nyakláncokon, leginkább egy csodás medál formájában. Ez a megoldás tökéletes lesz azok számára, akik a statement nyakláncokat túlságosan hivalkodónak tartják, és inkább az egyszerűbb, elegánsabb megoldásokat részesítik előnyben.
Természetesen a gyöngysorok is tartják magukat, ám sokkal inkább a rövidebb, változatosabb formát képviselők maradtak a kínálatban, mint az egyszerű, hosszú darabok.
Ezüst gyöngymedálos: Esprit, 24 000 Ft 
Ezüst dupla gyöngymedálos: Esprit, 21 000 Ft 

Gyöngyös fülbevalók

A gyöngyös fülbevalók egy része kiválóan illik az egyszerű nyakláncokhoz, emiatt főként az apró, egy darabból állók hódítanak. Ezek a bizsuk a letisztult nyakékekkel társítva elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöznek, emiatt nem ajánljuk őket átlagos hétköznapokra.
Azok, akik inkább feltűnő fülbevalókra vágynak, választhatnak több gyöngyből álló ékszereket, vagy olyant, ami extra anyaggal van kiegészítve, de természetesen a figyelemfelkeltő, hosszan lelógó darabok sem hiányozhatnak a kínálatból.
Ezüst, áttetsző kővel: Esprit, 18 000 Ft 
Hosszú, csepp formájú kővel: Accesorize, 4 200 Ft

Gyöngyös karkötők

A gyöngyökből álló karkötők bár megjelenthetnek önmagukban is, inkább a halmozott ékszerek részeként, különleges formájában szerepelnek. 
A stílusok elegyítésének köszönhetően ezeket a karkötőket nyugodtan viselheted a hétköznapok során, nem kell kizárólag alkalmakra időzítened őket. Sőt, a túl sok anyagból álló változatok nem is feltétlenül felelnek meg erre a célra.
Fekete virágos: Esprit, 3 900 Ft 
Gyöngysor három ezüst medálhellyel: Esprit, 9 000 Ft 

Gyöngyös gyűrűk

A gyöngyök a gyűrűk terén sosem mentek ki a divatból, bár ami a bizsukat illeti, nem feltétlenül voltak népszerűk az utóbbi időben. Most is a karkötőkhöz hasonlóan inkább vegyes, kombinált megoldásokban szerepelnek, tehát szettben lehet vásárolni több stílusból álló gyűrűket. 
A gyöngyöket illetően ugyancsak érezhető, hogy a gyűrűk a szezonban némileg háttérbe szorultak, ami nem is csoda, tekintve, hogy mennyire hangsúlyosak a nyakláncok és a fülbevalók, a halmozott karkötők.
Ezüst, áttetsző kővel és fehér gyönggyel: Esprit, 15 000 Ft 
Gyöngysorból álló: ASOS, 1 700 Ft 
Aranyszínű, ovális köves: ASOS, 13 500 Ft 
Nagyméretű, kétoldalt kövekkel: ASOS, 2 100 Ft 
Fekete virágos, középen gyönggyel: Esprit, 3 600 Ft 
Aranyszínű, hat gyönggyel: ASOS, 5 700 Ft

Gyöngyös kiegészítők

Ha még mindig nem elég a gyöngyökből, jó, ha tudod, hogy az alapdarabokon felül kaphatsz gyöngyökkel kirakott hajpántot, hajdíszt, napszemüveget, telefontokot. 
A menyasszonyok nagy örömére a könnyen beszerezhető és változatosan kombinálható gyöngyös hajtűk is egyértelműen divatosak, míg az egyedi stílust kedvelők a gyöngyös topánkáknak és táskáknak örülhetnek.

Hogyan viseld?

Úgy tűnik, a gyöngy ismét olyan kiegészítő lesz, ami minden ruhadarabon, kiegészítőn megjelenhet, ám esetében is igaz az aranyszabály, mely szerint a kevesebb több. Néhány gyöngyös kiegészítő még elmegy, de nem csak az anyagra, a stílusra is ügyelned kell
Példának okáért hiába gyöngyös a frissen vásárolt sarud, ez sokkal inkább sportosan kényelmes viselet, ami végett nem passzol a szetthez a gyöngyös, ám nagyon is elegáns fülbevalód.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást