Életmód / Ezotéria

5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelent

Sokszor még mi magunk sem vagyunk biztosak benne, mit érzünk, vagy mi készülődik körülöttünk, amikor a tudatalattink mér jelzi: szerelem van a láthatáron. Az alábbi álomképek azt jósolják, hogy hamarosan betoppan valaki az életedbe, aki fenekestül felforgatja azt. Te megálmodtad már, hogy jön a nagy Ő?

Ablak

Az ablak bonyolult és összetett álomkép, sokféle dolog szimbóluma lehet, többek között a felismerésnek, az elvágyódásnak és az új nézőpontnak is.

Ha álmodban egy ablakon nézel ki, akkor könnyen lehet, hogy a való életben is hamarosan egy olyan lépést teszel, amivel megnyitod az utat egy új szerelem felé.

Ha ablakkal álmodsz, készen állsz valami újra, lezártad a múltadat, és talán valami eddig nem végzett, új tevékenység, vagy hobbi kapcsán már a környezetedbe is került az, akivel hamarosan szerelembe esel.

Magok

A magok az újjászületést, valaminek a kifejlődését jelzik, jellemzően egy olyan dologét, amit ápolni, gondozni kell.

Ha magokat látsz, vagy magokat ültetsz álmodban, akkor elképzelhető, hogy hamarosan a szerelmi életed is szárba szökken, és ezúttal többre számíthatsz heves, de rövid románcnál.

A magok utalhatnak egy olyan szerelemre is, amely mindkettőtök részéről sok áldozattal, lemondással jár a kezdetekben, de ha mindketten kitartotok és megdolgoztok a kapcsolatotokért, akkor hamarosan learathatjátok a befektetett munka gyümölcsét.

Erdő

Az erdő az útkeresés, a beteljesülés előtti tapasztalások egyik legősibb szimbóluma, amit a folklór szerint végig kell járnunk, mielőtt rátalálunk az igazi boldogságra.

Ha csak bolyongsz az erdőben, valószínűleg még nem értél meg arra, hogy belevesd magadat egy új kapcsolatba, először néhány élethelyzetet a magad erejéből kell tisztáznod.

Ha viszont kiutat találsz az erdőből, akkor elvégezted a rád rótt feladatokat, megbirkóztál azokkal a feladatokkal, amelyeket el kellett végezned, és készen állsz a múlt lezárására, a keresgélés abbahagyására, mert hamarosan rád talál az igazi.

Fehér ágynemű

Az ágy rendezése, az ágynemű képe a családi boldogságot jelzi, azt, hogy készen állsz olyan dolgok értékelésére, amelyek eddig talán nem elégítették volna ki az igényeidet.

Egyre fontosabbá válik számodra a megállapodás, és valószínűleg hamarosan be is fogod vonzani azt az életedbe. Ha az ágynemű fehér, annak különösen erős szimbólumértéke van, hiszen az ártatlanságot, a tisztaságot, a friss, új szeremet jelképezi.

Készen állsz mindent tiszta lappal újra kezdeni, elfelejteni a korábbi sérelmeidet, és hamarosan egy olyan kapcsolat jöhet el az életedbe, ami minden korábbinál másabb lesz. Ezúttal nem a kaland és a szenvedély lesz az első helyen, hanem a megállapodás, a közös jövő tervezése, hiszen végre igazi lelki társra lelhetsz.

Rablás

Ha álmodban kirabolnak, vagy betörnek hozzád, az ijesztő, de nem feltétlenül jelent rosszat még egy ilyen rémálom sem.

Elképzelhető, hogy a tudatalattid így üzeni meg, hogy valami egészen szokatlan, új dologra vágysz, amit talán még magadnak sem mertél bevallani, mert félsz a következményektől, vagy attól, hogy mások mit gondolnak.

Nem kell semmi veszélyes dologra gondolnod, már az is elég, ha egy olyan kaland motoszkál a gondolataidban, ami ellenkezik a társadalmi elvárásokkal, vagy a neveltetéseddel.

Rajtad múlik, hogy kicsit nyitottabbá válsz-e, és hagyod, hogy ez az újfajta, izgalmas szerelem rád találjon, és beteljesítse a legtitkosabb vágyaidat, vagy elzárkózol előle.