5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelképez

5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelképez

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 gyakori álomkép, ami közeledő szerelmet jelképez

Ablak

Az ablak bonyolult és összetett álomkép, sokféle dolog szimbóluma lehet, többek között a felismerésnek, az elvágyódásnak és az új nézőpontnak is. Ha álmodban egy ablakon nézel ki, akkor könnyen lehet, hogy a való életben is hamarosan egy olyan lépést teszel, amivel megnyitod az utat egy új szerelem felé.

Ha ablakkal álmodsz, készen állsz valami újra, lezártad a múltadat, és talán valami eddig nem végzett, új tevékenység, vagy hobbi kapcsán már a környezetedbe is került az, akivel hamarosan szerelembe esel.

Magok

A magok az újjászületést, valaminek a kifejlődését jelzik, jellemzően egy olyan dologét, amit ápolni, gondozni kell. Ha magokat látsz, vagy magokat ültetsz álmodban, akkor elképzelhető, hogy hamarosan a szerelmi életed is szárba szökken, és ezúttal többre számíthatsz heves, de rövid románcnál.

A magok utalhatnak egy olyan szerelemre is, amely mindkettőtök részéről sok áldozattal, lemondással jár a kezdetekben, de ha mindketten kitartotok és megdolgoztok a kapcsolatotokért, akkor hamarosan learathatjátok a befektetett munka gyümölcsét.

Erdő

Az erdő az útkeresés, a beteljesülés előtti tapasztalások egyik legősibb szimbóluma, amit a folklór szerint végig kell járnunk, mielőtt rátalálunk az igazi boldogságra. Ha csak bolyongsz az erdőben, valószínűleg még nem értél meg arra, hogy belevesd magadat egy új kapcsolatba, először néhány élethelyzetet a magad erejéből kell tisztáznod.

Ha viszont kiutat találsz az erdőből, akkor elvégezted a rád rótt feladatokat, megbirkóztál azokkal a feladatokkal, amelyeket el kellett végezned, és készen állsz a múlt lezárására, a keresgélés abbahagyására, mert hamarosan rád talál az igazi.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást