Haj / Stílus

Gombaszőke? 5 új hajszíntrend idén amitől tátva marad a szád

Gombaszőke? 5 új hajszíntrend idén amitől tátva marad a szád

1. Őszhatású ezüst

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Rengetegen azért festik a hajukat, hogy eltakarják az ősz hajszálaikat – szerencsére a divat kezd megfordulni, és hamarosan nem kellemetlen, hanem egészen divatos lesz az őszülés. Ha még nem fehéredett bele a stresszbe a hajad, vagy nem vagy elég idős hozzá, hogy több ősz hajszálad legyen, hívj segítségül egy fodrászt, hogy ne öreg nénisre, hanem igazi trendire fessétek az árnyalatot.

2. Eperszőke egy kis mézes hamvassággal

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha kacérkodsz a vörös haj gondolatával, de még nem vagy benne biztos, hogy neked való a vadabb árnyalat, próbáld ki a jövő év egyik legdivatosabb szőkéjét, az eperszőkét egy kis mézes hamvassággal! Ez egy tökéletes átmenet a vörös és a szőke között, nem jelent túl nagy elköteleződést, de mégis elindulhatsz a vörös felé tartó úton, ha ez a célod. Ha pedig véletlenül nagyon megtetszik, akár maradhat is ilyen a hajad örökre.

3. A rezes balayage

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha alapból barna a hajad, akkor egy kis rezes újradolgozással sokkal izgalmasabbá és élettel telibbé varázsolhatod. Ha unod már az egyszínű loknikat, de nem szívesen válnál meg a barna, esetleg fekete tincseidtől, ez lesz számodra az ideális árnyalat. Ne kérj a fodrásztól teljes festést, csak balayage-t, vagy babylights-ot, ő tudni fogja, miről van szó.

4. Gombaszőke

Képek forrása: 1 / 2 / 3 

Ez a következő év egyik legfurcsább, mégis legdivatosabb trendje: a gomba jelző egy földes, szürkés, hamvas árnyalatot jelent, valami olyasmit, amilyet az erdőben növő gombákon is látsz. Nem szürke, nem is barna, de valahol a kettő között, és soha nem a teljes hajra megy, csak a hajvégekre. Szőke és barna árnyalatokban is hódít.

5. Koromfekete

Képek forrása: 1 / 2 / 3 

A fekete haj nagy visszatérését éli, részben köszönhetően a Kardashian-családnak. Nem meglepő egyébként, hogy újra divatba jött, hiszen ha szépen van elkészítve, olyan lehetsz vele, mint egy csábító démon, de nagyon könnyű elrontani is, úgyhogy biztosan profira kell bíznod a festést. A lényeg, hogy a hajad még véletlenül se veszítsen a fényéből, mert egy fakó fekete soha nem lesz mutatós.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást