Jaj ne! 9 giccses tárgy a lakásban, amit nem kellene kitenni

Jaj ne! 9 giccses tárgy a lakásban, amit nem kellene kitenni

Címlap / Otthon / Dekor / Jaj ne! 9 giccses tárgy a lakásban, amit nem kellene kitenni

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/9
Következő»

5 hozzászólás

 • Emi
  2021.08.24., 09:05

  Mindenkinek az a giccs amit annak lát ! Ízlések és pofonok közt is van különbség.

  Válasz
 • Erzsébet
  2021.08.24., 11:50

  Az otthonát alakítsa csak mindenki a saját örömére. Nem húzhatják az ízlést egy kaptafára akármilyen trendek jönnek-mennek

  Válasz
 • Béla
  2021.08.25., 20:01

  Akik ilyen blődségeket írnak, ott bizony elég komoly bajok vannak. Nem mindegy, hogy a putriban van Gucci vagy a palotában… itt kezdődik, a többi irigység, főleg ebben a kontextusban, mert hogy egy értelmes megnyilványulás és indoklás nincs, az tuti.

  Talán el kellene egy nemzetközi lakberendezőit végezni. Jó eséllyes értelmes cikket is sikerülne írni. Főleg a porcelán csípi a szemem és a romantikus hálószoba. A kép nem tükrözi a gondolatot, mert az egy barbi szoba nem romantikus. A porcelán meg ezernyi módon éke lehet egy lakásnak, itt nem lett kifejtve, mi kerülendő és hol jó elhelyezni. Ez nagyon attól függ, egy poénos kompozíció akár még a fürdőszobában is jó lehet, főleg ha az illető nem ilyen befordult savanyú ember, mint a cikk írója, hanem humoráról híres.

  Válasz
 • Orbán Eszter
  2021.08.27., 20:17

  Nem értem. Ha valaki ezektől a tárgyaktól érzi jól magát, miért ne tegye ki? Csak amert a cikk igen kifinomult szerekszőjének nem tetszik?

  Válasz
 • Márta
  2021.08.30., 21:35

  A cikk írója írója a giccsről írt (nem bántó szándékkal), a képek kivétel nélkül kimerítik a giccs fogalmát. Ettől függetlenül persze mindenki úgy rendezi be az életét, ahogy akarja. És attól még nagyon jó ember lehet.

  Válasz

Írj egy hozzászólást