Ettől a 7 tavaszi frizurától még több önbizalomra fogsz kapni

Ettől a 7 tavaszi frizurától még több önbizalomra fogsz kapni

Címlap / Stílus / Haj / Ettől a 7 tavaszi frizurától még több önbizalomra fogsz kapni

Egy új frizura mindig üdítően hat, nem csoda, hogy már az előző évben is ahogy megnyitottak a karantén után a fodrász szalonok, gyakorlatilag lehetetlen volt helyet foglalni, mindenhol várólistára kerültünk.

A nehézségek ellenére egy új frizura vagy hajfestés segített kicsit feldobni a napjainkat, frissebbnek, változatosabbnak érezhetjük tőle a megjelenésünket – ha már egész nap a home office-ban ültünk a melegítőnkben, legalább a hajunk jól álljon. 

Szóval ahogy az előző évben, 2021-ben is nagy hangsúly lesz az új frizurákon! Nem egy trendelőrejelzést láthatunk a külföldi szépségguruk, sztárfodrászok oldalain, de már a hírességek frizurái között is találunk újdonságokat. Idén is divatos a bob, de a retro fazonok is újra szárnyra kapnak, szóval nézzük milyen trendek közül válogathatunk. 

Long bob

A bob fazon évek óta reflektorfényben van, hiszen egy abszolút nőies frizuráról beszélünk, amit ráadásul elég könnyű kezelni is. Az idei évben a kedvencünk a vállig érő változat, amelyet például Kaia Gerber is vágatott magának.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást