A fordított cicaszem az új szépségtrend. Hogyan fesd meg magadnak?

A fordított cicaszem az új szépségtrend. Hogyan fesd meg magadnak?

Címlap / Stílus / Arc / A fordított cicaszem az új szépségtrend. Hogyan fesd meg magadnak?

Ariana Grande annyiszor viselte a sminket, hogy az szinte összeforrt az imidzsével, míg Kim Kardashian, korunk divatjának egyik legmeghatározóbb alakja számtalan változatát mutatta már be.

A szemhéjtus használatának egyik változata, amelynek célja, hogy fiatalos megjelenést kölcsönözzön az arcnak, „róka szemnek” nevezték. 2020-ban rövid időre trendi státuszba került, mielőtt kritizálták az ázsiai szépségápolási funkciók kulturális kisajátítása miatt.

Az utóbbi időkben a cicaszem egy sajátos változata kezdett el terjedni a TikTokon, és úgy tűnik, a divat szerelmesei egyszerűen nem tudnak betelni vele. Ez a fordított cicaszem, amely éppen olyan látványos, mint a hagyományos változat. Ahogyan a neve is mutatva, a felső helyett az alsó szempillákra helyezi a hangsúlyt. Itt van minden, amit a legújabb sminktrendről tudni érdemes!

 

Ki indította el a trendet?

Noha a hírességek közül például Kim Kardashian és Kristen Stewart is viselte már ezt a sminket 2016-ban és 2017-ben is, a fordított cicaszem az elmúlt hóapokban vált csak igazán népszerűvé.

Úgy tűnik, hogy a fordított cicaszem trendet a professzionális sminkes, a Painted by Spencer indította útjára, aki júniusban egy játékos TikTok videóban mutatta meg a sminket.

A videót, amelyet azóta több mint kétmilliószor néztek meg, több százan kreálták újra. Néhányan ragaszkodtak a Spencer által használt hagyományos fekete szemceruzához, míg mások játékos csillogást és színt adtak a sminkhez.

Milyen termékekre van szükséged a fordított cicaszem elkészítéséhez?

A fordított cicaszem meglehetősen univerzális trend, mivel minden szemformára alkalmazható, és minimális sminkeszközre lesz szükséged az elkészítéséhez.

Nem kell más, csak egy fekete szemceruza vagy egy fekete tus, némi fekete szemhéjpúder és egy kis ecset. Ha lehet, akkor olyan, aminek ferde a kialakítása, mert azzal jobban hozzáférsz a területhez.

Hogyan fesd meg a fordított cicaszemet?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást