Megapillák, tartós rúzs, cicaszem: 5+1 egyszerű szépség titok, csak neked

Megapillák, tartós rúzs, cicaszem: 5+1 egyszerű szépség titok, csak neked

Címlap / Stílus / Arc / Megapillák, tartós rúzs, cicaszem: 5+1 egyszerű szépség titok, csak neked

Egyszerű kis praktikák ezek, nem kell hozzájuk kézügyesség, de sokat adhat egy-egy ilyen trükk a mindennapi rohanásban.  Nekünk talán a megapilla lett a kedvencünk, nem egyszer bevetettük már.

Cellux a szemek alá

Kétféle remek praktika is akad celuxszal! Azoknak, akik a mattal szemben a fényes, csillogós szemhéjfestékeket szeretik jobban, remek fogás ez a trükk – és nem csak a fesztivál szezonra.

Ha csillámot applikálsz a szemhéjadra, elkerülhetetlen, hogy lepotyogjon belőle egy pár az arcodra is. Hogy ne tedd tönkre a már elkészült sminked, egy cellux segítségével pillanatok alatt el tudod távolítani az arcod többi részéről a felesleges csillámokat.

Ha egy picit az alapozód is lejön vele, azt gyorsan lehet korrigálni.   

Ha a tusvonaladat szeretnéd pontosan, ívesen meghúzni, és azt nem bíznád a remegő kezedre, ragaszd a lenti módon fel a celluxot, és egyszerűen nem hibázhatsz!

 

Megapillák

Nagyon szép, göndör pillákat varázsolhatsz magadnak, ha egy hajszárítóval picit felhevíted a szempilla-göndörítődet. Gyakorlatilag ugyanúgy működik a mechanizmus, mint amikor a hajadat turbózod fel, csak vigyázz, nehogy túl forró legyen és megégesd magad vagy a pillákat. Ha erre még spirált is teszel, a hatás egészen olyan lesz, mintha műszempillákat raktál volna fel.

Hatalmas szempillák
photographee.eu/depositphotos.com

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást