Életmód / Táplálkozás

40 fölött is lapos has? Ezek a sztárok tudják a titkát

Nem kérdés, hogy a tökéletes alakhoz az izmos, formás hasat a legnehezebb elérni. Ahhoz, hogy mutatós, lapos hasad lehessen, ami emellett tónusos is, egyrészt alacsony testzsírszázalékot kell elérned, másrészt ügyesen kell fejlesztened a hasizmaidat is – és persze az a fránya genetika is beleszól a mixbe. A cél azonban nem elérhetetlen, és akár még 40 fölött is hozható – ezek a sztárok szívesen megosztják a titkaikat.

Cher

Az énekesnő már 73 éves, de még mindig bomba formában van.

Interjúkban említette, hogy heti ötször edz, és a személyi edzője akkor sem engedi pihenni, ha megpróbálja manipulálni azzal, hogy túl öregnek érzi magát a mozgáshoz.

Cher edzője szerint a jó alak titka a következetesség, ezért érdemes ugyanúgy betartani az edzési időpontjaidat, mintha orvoshoz járnál.

Jennifer Lopez

Az énekes-színésznőről nincs ember, aki elhinné, hogy már elmúlt 50, pedig tényleg így van.

JLo alakját fiatal korában is sokan irigyelték, azóta azonban még hihetetlenebb, ahogy kinéz, fél évszázados korában is bomba teste van.

A fenekén kívül kifejezetten a lapos hasáért szokták dicsérni.

Jen szerint a titok nem az edzésben, hanem az étkezésben van, amit ő szigorúan tart: sok zöldséget és gyümölcsöt eszik, és figyel a szénhidrát-bevitelére.

Halle Berry

Az 54 éves színésznő egyszerűen nem öregszik – húsz éve is ugyanúgy nézett ki, mint ahogyan most, akkor is, ha az arcára, és akkor is, ha az alakjára gondolunk.

Halle Berry rengeteg féle edzésformát űz, de úgy gondolja, hogy az alacsony testzsírszázalékát, és ezzel a lapos hasát is leginkább annak köszönheti, hogy figyel a pihenésre is: minden nap legalább 9 órát alszik, ami segíti, hogy a szervezete kipihent legyen, és ne az ételekből próbálja visszanyerni az alváshiány miatt kimaradt energiát.

Tyra Banks

Ha valaki, akkor a szupermodell biztosan tudja, mi a tökéletes alak titka.

Banks 46 éves, de nem tűnik idősebbnek 30-nál, ehhez pedig szerinte a legfontosabb a táplálkozás.

A lapos has érdekében kerüli az olyan puffadást okozó zöldségeket, mint a karfiol, a fokhagyma, vagy a babfélék.

Ez a diéta azoknak való, akik nehezen emésztik az ilyen ételeket – ha nekifognál, először beszélj az orvosoddal, hogy ajánlja-e neked.

Eva Mendes

Szinte hihetetlen, hogy Eva Mendes már 46 éves, nagyjából 10-15 éve ő sem öregszik egy percet sem.

Az általa adott interjúkból kiderül, hogy ezt és tökéletes alakját egy különleges diétának köszönheti, ami biztosítja, hogy minél egészségesebb, tisztább ételeket egyen: egy nap ötször étkezik, olyan ételeket, amelyek maximum öt összetevőből állnak.

Bár sok a kérdés mostanában az öt kisebb étkezéssel kapcsolatban, van, akinek bejön a módszer, és így elejét tudja venni a nassolásnak.

Jennifer Aniston

Bár a divatdiéták nagyon sokszor nem túl egészségesek, Aniston még mindig a zónadiétára esküszik: a lassan 51 éves színésznő háromszor eszik nagyobbat egy nap, és kétszer nassol, persze csak is egészséges nassolnivalót.

Olvastad már?  Ne hagyd figyelmen kívül: 3 erőteljes jel, hogy nem megfelelő számodra a diétád

Szakértők szerint ez azért lehet jó megközelítés, mert ha éhezünk, a szervezetünk visszafogja a zsírt, hiszen azt hiszi, sokáig nem jut majd táplálékhoz: a háromszori nagy étkezés, és a két egészséges édesség segít, hogy ez ne történjen meg.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást