Filmajánló: Holtpont – december 31-től a mozikban!

Filmajánló: Holtpont – december 31-től a mozikban!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Filmajánló: Holtpont – december 31-től a mozikban!

A klasszikus akcióthriller újragondolásában Johnny Utah, az FBI kiképzésében részt vevő ügynök és korábbi extrém sport fanatikus beépül a helyi fenegyerekek közé azzal a céllal, hogy elkapja a rablássorozatok mögött álló bandát.

Életét és karrierjét kockáztatva megpróbálja teljesíteni a Nyolc Kihívást, amely az extrém sportolók halálos Szent Grálja földön, vízen, levegőben.

Kutatása elvezeti egy csapat kalandorhoz, akiket Bodhi, a rejtélyes extrém sportoló vezet, és akinek célja, hogy elsőként teljesítse a Nyolc Kihívást. Félelmet nem ismerve teljesíti a kihívásokat, ezzel bekerül Bodhi bizalmi körébe, Utah pedig gyanakodni kezd, hogy új barátja áll a nemzetközi rablások hátterében.

A Németországban, Ausztriában, Svájcban, Olaszországan, Kínában és Máltán forgatott POINT BREAK lélegzetelállító mutatványokat mutat be a világ ikonikus extrém sportolóival: bázisugrást, szörföt, motorcrosst, snowbordozást és skydivingot.

Nagyfelbontású mini-kamerák segítettek abban, hogy a soha nem látott közvetlenséggel rögzítsék a halált megvető mutatványokat ebben az eredeti és úttörő izgalmas világkörüli utazáson.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást