7 film, amit minden nőnek látnia kell

7 film, amit minden nőnek látnia kell

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 7 film, amit minden nőnek látnia kell

Nőnap alkalmából felejtsd el a kötelező köröket, a házi munkát és a bevásárló túrát, helyette pedig kalandozz el gondolatban egy teljesen másik világba. Másfél óra kikapcsolódást nyújtanak az alábbi aktuális filmek, amiket ráadásul minden nőnek látnia kéne.

10 nap anyu nélkül (Anya elment nyaralni)

Ha anya nincs otthon, megáll az élet, igaz? A film készítői biztosan egyetértenek!

A sztori szerint Antoine-t, a HR vezetőt hamarosan végre előléptetik. Úgy érzi, őt már aztán semmi sem érheti váratlanul, hiszen karrierje sínen van, ám ekkor felesége igazán nehéz próbatétel elé állítja.

Isabelle úgy határoz, hogy gyerekek és házastárs nélkül indul el egy pár napos vakációzásra, és bár férjének szigorú utasításokba adja, mit és mikor kell csinálni, Antoine-nak jobban meggyűlik a baja a helyzettel, mint gondolná. A világ hamar a feje tetejére áll, ha a családanya pár napra elutazik!

Emma

Jane Austen történeteit sosem lehet megunni, legújabb komédiája pedig március 12-től már elérhetővé válik a mozikban!

A gyönyörű Emma Woodhouse afféle méhkirálynőnek számít álmos kis városkájában, ahol szinte mindenkit ismer, és mindenki ismeri őt is.

A történet azt mutatja meg, hogyan találhatod meg a párodat, és hogyan érdemelheted ki a boldogságot; sok esetben ugyanis mindkettő ott van a szemed előtt, és még csak észre sem veszed.

Az adaptáció rendkívül viccesnek és találónak ígérkezik, úgyhogy kár lenne kihagyni!

Mint egy főnök

A barátság mindennél fontosabb, nem igaz? Így gondolja ezt a két barátnő, Claire és Mel is, akik közös erőből építettek fel egy kozmetikai céget.

A vállalkozás aztán nagyon gyorsan népszerűvé válik, és olyan kivásárlási ajánlattal találják szemben magukat, aminek nehéz nemet mondani.

Azonban ellentétes tulajdonságaik, amik miatt eddig olyan szuper párost alkottak, hirtelen a legnagyobb vitaforrásokká növik ki magukat, és felmerül a kérdés: vajon sikerül megmenteniük a barátságukat, vagy mindez épp egymás ellen fordítja őket?

A film már a mozikban, ott pedig megkapod a választ a kérdésre!

Kisasszonyok

A polgárháború idején öt nő marad otthon egyedül, férfi segítség nélkül. A feleség és négy lánya azonban nem olyan elveszettek, mint azt sokan hinnék: valójában mindannyian sokkal szabadabbak, bátrabbak és önállóbbak kortársaiknál, ez pedig különösen igaz a négy gyermekre.

Mindannyian mást akarnak: van, aki hírnévre vágyik, és olyan is, aki az őszinte szerelmet keresi, de egy olyan világban, ahol a férfiak kezében van a hatalom, ezt nem könnyű valóra váltani.

Az Oscar-jelölt film lenyűgöző és elgondolkodtató, ráadásul olyan világsztárok szerepelnek benne, mint Meryl Streep, Emma Watson és Saoirse Ronan!

Boldog idők

Mi történik azután, hogy egy idősödő házaspár kapcsolata válságba kerül? Miközben a feleség magabiztos és imádja a figyelmet, addig a férj egyre inkább kétségbeesettnek és elveszettnek kezdi érezni magát.

Ekkor jön szembe vele fia egyik barátjának furcsa vállalkozása.

A férfi ugyanis azt állítja, hogy segít másoknak időutazni: színészek és korhű dekoráció segítségével megteremti nekik azt az időszakot, amit úgy szeretnének újra átélni, és aztán addig ebben a világban élhetnek, amíg pénztárcájuk engedi nekik.

De vajon melyik múltbeli napot választja majd a kiábrándult férj? És egyáltalán vissza akar-e térni a jelenbe? És milyen hatással lesz ez a házasságára?

Veled minden hely ragyogó

Nemrég érkezett meg a Netflix legújabb romantikus filmje, ami egyszerre gyönyörű, és közben mégis könnyeket csal a szemedbe.

A történet Violetről és Theodore-ról szól, akik egy véletlen folytán találkoznak egymással, de hamar rájönnek, hogy van közöttük egy megfoghatatlan kötelék.

Fiatal koruk ellenére azonban nehéz éveken vannak túl, és miközben érzelmi és fizikai sebeiket próbálják gyógyítani, rájönnek, hogy néha a legapróbb dolgoknak is hatalmas jelentésük van.

Hiába a fiatal szereplők, ez a film az idősebb korosztálynak ugyanúgy tartogat érdekes mondanivalókat!

Botrány

A film igaz történetet mesél el, főszerepben három világhírű színésznővel. Robert Ailes az USA egyik legbefolyásosabb embere volt, a FOX News hírcsatorna alapítója, hatalmával visszaélve pedig előszeretettel zaklatta női kollégáit.

Mindez éveken át folytatódott, mígnem egyik alkalmazottja, Gretchen Carlson pert indított ellene zaklatás vádjával.

A fiatal nő vallomását látva még többen léptek elő, és vallották be, hogy hasonló helyzetbe kerültek, és őszintén meséltek arról, mit éltek át az alapító alkalmazottjaként.

A film szinte teljes egészében igaz történetet mesél el, rendkívül erőteljes módon!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást