10 fergeteges szeretkezés tipp, amit ki kell próbálnod a harmadik X előtt

10 fergeteges szeretkezés tipp, amit ki kell próbálnod a harmadik X előtt

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 fergeteges szeretkezés tipp, amit ki kell próbálnod a harmadik X előtt

Nemrégiben már adtunk néhány pikáns ötletet, hogy mit érdemes kipróbálnod a harmincadik szülinapod. Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, örömmel jelentjük: a felsorolásnak még nincs vége!

Kezdeményezz!

Sok nő sajnos úgy éli le az életét, hogy a szexben teljesen alárendeli magát az aktuális párjának.

Pedig gondolj bele: ha félsz kezdeményezni, mindig akkor kerül sor együttlétre, amikor a párod akarja. Semmi szégyellnivaló nincs abban, ha egyszerűen megmondod, mennyire kívánod!

Csináld autóban!

Az autós szex tinédzser hóbortnak tűnhet, hiszen serdülőként gyakran szembesülhettél a „lenne kivel, de nincs hol” problémával.

Amikor legközelebb kirándulni mentek, húzódjatok félre egy kihalt vidéken, és próbáljátok ki, mit lehet művelni a hátsó ülésen!

A természet lágy ölén

Az Alkonyat-könyvek olvasásakor mindig azt vártad, hogy történjen valami pajzán dolog Edward és Bella között ama bizonyos meseszép tisztáson?

A természet lágy öle csak rátok vár: amint húsz fok közelébe kúszik a hőmérő higanyszála, fontoljátok meg az erdei kalandot!

Legyél istennő!

Ha még nem élsz párkapcsolatban, ki kell próbálnod, milyen a szex valakivel, aki tökéletesnek és isteninek látja a tested, ráadásul nem fél hangoztatni ezt.

Elképesztő érzés lesz megfeledkezni a vélt vagy valós narancsbőrről, a csak téged zavaró kis hurkákról, s élvezni, ami veled történik.

Külföldi kandúr

Talán nem is érted, mit mond, és lehet, hogy ő sem ért téged. A lényeg, hogy hihetetlen módon vonzódsz hozzá. Miért ne engedhetnél a kísértésnek?

Amennyiben kifejezetten buksz az egzotikus szépségű férfiakra, érdemes akkor sort kerítened a kalandra, amikor még nem gondolod, hogy „túl öreg” lennél hozzá.

Maradj csöndben!

Tartsd vissza az élvezet hangjait! Ez őrületesen képes fokozni a feszültséget, még intenzívebb orgazmust garantálva.

Ideális a terep, ha papírvékony fal választ el másoktól, és valós benned az igény arra, hogy a szomszédok ne tudják meg, mi folyik éppen köztetek.

Kényeztesd művészien!

Jónak lenni az ágyban érdem, de az elképesztő orális képességek mindent überelnek a pasik szemében. Ne legyél rest képezni magad elméletben és gyakorlatban egyaránt!

A világhálón több ezer oktató cikk áll rendelkezésedre, hogy tökéletesítsd a technikád. Persze rá is veheted kedvesed, hogy elmondja hogyan szereti.

Képzelj mást a helyébe!

Előfordult már veled, hogy valaki mást képzeltél szex közben a pasid helyébe? Akár egy sármos színészt, akár a cuki zöldséges fiút, jó, ha tudod: nem követtél el bűnt!

A boldogsághoz vezető úton érdemes engedned a fantáziádnak, mert az elfojtás szülte lelkiismeret-furdalás még inkább mérgezi a kapcsolatotokat!

Sztriptízelj!

Azon férfiak aránya, akiket nem izgat egy jó kis vetkőzés, körülbelül 0%. Ne gondold, hogy béna vagy, hiszen a csábítás minden nőnek a vérében van!

Nem kell profi mozdulatokat bevetned, egyszerűen csak kezdj el táncolni egy zenére, amit szeretsz – és közben persze dobd le a textileket!

Játsszatok!

Próbáljatok ki közösen egy szexjátékot! Lehet bilincs, vibrátor, gésagolyó, csiklandozó toll, ehető bugyi, vagy akármi! A lényeg az újdonság és az izgalom észbontó kombinációja. Már az előkészületek megtervezése, a közös szexshop-túra is megfűszerezi a viszonyotokat!

„De hát nekem minden jó úgy, ahogy eddig volt!” – ha tippjeink átböngészése után szívből, őszintén így gondolod, akkor tényleg semmi okod a változatosság keresésére. Ami mindenképpen gyönyörködtet, tehát belevágni bármikor érdemes…

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!