7 férfitípus, akiről fantáziálnak a nők

7 férfitípus, akiről fantáziálnak a nők

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 férfitípus, akiről fantáziálnak a nők

Ki is az a férfi, akihez bár eszünkben sincs hozzámenni, akinek nem tervezünk gyereket szülni, de szexuálisan rettentően vonzó, és akiről néha minden nő elábrándozik?

Tűzoltó

A hős, aki akár élete kockáztatásával is embereket mentenek ki égő házakból. Ki ne imádná őket: kiváló fizikai kondícióban vannak, ami lehetővé teszi, hogy a legnehezebb szexuális helyzeteket is megoldják.
Nem véletlen, hogy Amerikában hatalmas népszerűségnek örvend a nők körében a tűzoltó szépségverseny.

Rendőr

Az egyenruhás férfiak a nők kedvencei. Hatalmat képviselnek, akiknek nem lehet ellentmondani.
Rendre utasít bennünket, ellenőriz, és akár meg is büntet. Egyértelmű, hogy ha valakit vonz ez a hangulat, akkor nagyon vonzóvá válnak a rendőrök a szemében.

Főnök

Többé-kevésbé ki vagyunk szolgáltatva a főnökünknek: ő dicsér vagy ő kritizál bennünket, ő ad utasításokat, amiket be kell tartanunk.
Az együttlétet elképzeljük az íróasztalon, vagy a tárgyalóteremben, így még izgalom is adódik hozzá, hogy bárki megláthat. Ezek mind ösztönösen izgatóak lehetnek, aminek következtében a főnökök gyakran felbukkannak szexuális fantáziálásainkban.

Szerelő

A mindent megoldó ember, aki jön és segít nekünk, ha valami nem működik. Nem fél a problémáktól, ki vagyunk szolgáltatva neki, hiszen mi tehetetlenek vagyunk az adott problémával szemben.
Ezért gondolkodás nélkül beengedjük a házunkba őket, és akár több órát is egy fedél alatt töltünk velük, ami eleve izgalmas szituáció.

Orvos

Az élet és halál ura férfitípus mintapéldánya. Okosak, fizikailag és szellemileg egyaránt karban tartják magukat, hiszen bármikor jöhet egy bonyolult, nagy koncentrációt igénylő eset, vagy egy több órán át tartó műtét, amit állva csinálnak végig.
Kiszolgáltatjuk magunkat nekik, sokszor akár önkívületben, altatás alatt fekszünk a kezei alá, és rendületlenül megbízunk benne.

A rosszfiú

Gátlástalan, nem áll meg a szokásos társadalmi konvenciók előtt, ezért róla könnyen el tudjuk képzelni, hogy bármikor bármit megtenne velünk. Az ilyen típus magabiztos, és eléri, amit akar.
Ettől hihetetlen sármja lesz szemünkben, különösen ha például bankrabló az illető, vagyis életének része az erőszak, hiszen rákényszeríti az akaratát másokra, de nem ártott senkinek. A másnak ténylegesen ártó bűnözők, például gyilkosok, erőszakolók nem nagyon szoktak megjelenni egészséges nők fantáziájában.

Politikus

A ravaszság, az ügyes kommunikáció és hatalom szobrai. Nincs olyan helyzet, amiből ne tudnák magukat kibeszélni, minden szituációból győztesen jönnek ki.
Magabiztosak, és mindig elegánsak, mosolyognak, de a legőrültebb dolgokat is kinézed belőlük, ha szexről van szó. 

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást