5+1 „pasis dolog”, ami kiborítja a nőket az ágyban

5+1 „pasis dolog”, ami kiborítja a nőket az ágyban

Címlap / Szerelem / Szex / 5+1 „pasis dolog”, ami kiborítja a nőket az ágyban

Arról már írtunk, hogy mi az, amivel könnyen kiboríthatjuk a pasikat szex közben. Most viszont azokat a dolgokat gyűjtöttük össze, amik minket ábrándítanak ki, de nagyon. Fontos megjegyezni, hogy attól még, hogy egy friss kapcsolat elején a szeretkezés nem tökéletes, nem kell elkeseredni, inkább csak óvatosan a jó irányba kell terelgetni a férfit. Mindenesetre szerintünk ezek a legzavaróbb dolgok, amikkel a férfiak kikergetnek az ágyból az elsőre szenvedélyesnek tűnő pillanatokban.

A klasszikus: fenn a zokni!

Egyszerűen hihetetlen, hogy bár rengeteg filmben és cikkben figurázták ki azokat a pasikat, akik fenn hagyják a zoknit szex közben, mégis maradtak olyanok, akik a mai napig megteszik. A jelenségnek persze valószínűleg az az oka, hogy már vetkőzés közben annyira elkapja őket a hév, hogy nem jut eszükbe annyira lenyúlni… na de akkor is! Szerintünk nagyon kiábrándító egy pucér pasi, aki csak egy pár zoknit visel. Te egyetértesz velünk?

A szintén örökzöld: előjáték nuku

Az rendben van, hogy nekik egy perc is elég ahhoz, hogy hangulatba jöjjenek, de nálunk nem így van. A hosszú, elnyújtott simogatások és csókok elengedhetetlenek ahhoz, hogy eljussunk a csúcsra, ezért jó lenne, ha nem feledkeznének el róla! Természetesen olykor egy gyors menet is hihetetlenül izgató tud lenni, de alapjáraton vágyunk a romantikára és a minél hosszabb előjátékra!

Az utálatos: ha nem néz rád

Néhány pasas annyira jól elvan magával, hogy egész egyszerűen megfeledkezik arról, hogy egy nő is van vele. Te találkoztál már ilyennel? Tudod, aki képtelen a szemedbe nézni vagy megcsókolni, mert csak a saját élvezetére koncentrál. Ez általában a futó kalandoknál esik meg, de ha véletlenül a te pasiddal is előfordul néha (nagyon néha), még ne temesd a kapcsolatot.

Inkább csak tedd szóvá, hogy ez neked nem tetszik, és így nem is érzed jól magad szex közben.

Az idegtépő: a légkalapács

Ki ne bújt volna még ágyba olyan fickóval, akinek a mozgása leginkább egy durva szerszáméhoz hasonló? Mintha az lenne a feladata, hogy adott idő alatt minél többször menjen be, és jöjjön ki. Na, az ilyen pasi az, akinek meg kell tanítani, hogy mi is a valódi szex, és hogy nem egyedül van az ágyban. Plusz a lassan járj, tovább érsz elvét is érdemes újra átvenni…

Az elfogadhatatlan: ha nem csinál semmit

A férfiak is kiábrándítónak találják azokat a lányokat, akik egész egyszerűen meg sem mozdulnak, és fadarabként fekszenek alattunk. Na de épp ilyen taszító, ha egy pasi csinálja ugyanezt!  Ha mondjuk te vagy felül, és ő eközben szépen hátradőlve élvezi az élményt, és még annyit sem képes hozzátenni a dologhoz, hogy megérintsen. Ez teljesen kiborító!

A bántó: semmi összebújás

Az egy dolog, ha kimarad az előjáték, de az már mindennek a teteje, ha az összebújásra sem kerítetek sort. Szeretkezés után jól esik egy kicsit ölelkezni, és csendben összesimulni – ha pedig ez nem történik meg, az nagyon bántó tud lenni.

Mintha a srácnak tényleg csak szexre kellenénk, és semmi érzelem nincs mögötte.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!