Párkapcsolat / Szerelem / Szex

5+1 mondat, amit egy nő sose mondhat szeretkezés után

5+1 mondat, amit egy nő sose mondhat szeretkezés után

Vannak kellemetlen pillanatok, amikor valami önkéntelenül is kicsúszik a szánkon. Még kínosabb, ha az intim együttlét utáni percekben történik mindez. Mit lehet ilyenkor tenni? A fejünkre húzni a takarót vagy alvást színlelni, esetleg meztelenül elrohanni? Egyik sem. A legjobb, ha gondolkodunk, mielőtt szóra nyitjuk az ajkainkat.

„Fenébe, már csak egy kicsit kellett volna tovább bírnod”

Az előző példa is bizonyítja, hogy sokszor a nőn múlik, meddig tart egy szerelmes összebújás. Ha csak néhány perc van, néha az is elég, máskor ennél több időt is szívesen rászánnak a dologra.

Előfordul azonban, hogy fejben nem vagyunk ott teljesen, kicsit több kell ahhoz, hogy eljussunk arra a bizonyos csúcsra és nem biztos, hogy a partnerünk képes megvárni minket is mászás közben.

Ezzel nincs baj, viszont egy ilyen pillanatban akár egyetlen kijelentéssel képesek lehetünk a szakadékba lökni a valóságba még csak éppen visszatérő párunkat.

A szemrehányás, hogy már csak két másodpercet kellett volna várnia, az egyik legkevésbé kedvelt mondat ilyenkor a férfiak körében.

„Gratulálok, benne vagy a top 10-ben”

A legjobb tízben lenni nagyszerű élmény lehet, feltéve, ha nem szex után mondja ezt a partnerére egy nő. Ez a mondat két okból is tiltólistás.

Az egyik ok, hogy a férfiak kevesebbre tartják azokat a nőket, akik ágyában rendszeresen újabbnál újabb férfiak fordulnak meg.

Szeretik azt érezni, hogy, amit megszereztek, az csak az övék. Nem akarnak tudni arról, hogy ki járt már előttük azon a mezőn, amit most ők szeretnének felderíteni.

A másik pedig, hogy mi az, hogy csak a top 10-ben? Akkor már inkább top 3. De a legjobb, ha kihagyjuk ezt az egész rangsorolást.

„De jó, még megnézhetjük a film végét!”

Állítólagos felmérések szerint a férfiak kevesebb lelkizést és törődést igényelnek szex után, mint a nők.

Sokan ennek az ellentétét állítják és szerintük csak arról van szó, hogy egyes férfiak gyengeségnek tartják kimutatni, hogy orgazmus után is vágynak még ölelésre.

Akárhogy is legyen, néhány perc meghittség nem árthat a pásztoróra (félóra, negyedóra, öt perc…) után.

„A feleségem valahogy mindig úgy időzíti a dolgokat, hogy a televízió műsorral összhangban legyen a házaséletünk” – mesélte egy vállalkozó férj, majd csodálkozva hozzátette: „olyan profin csinálja, hogy a kedvenc sorozatának első másodperceire már készen is vagyunk mindennel. Kíváncsi vagyok, mit tenne, ha belecsúsznánk egyszer a sorozatba. Lehet, hogy akkor is megnézné? ”

„Na és hogy van anyukád?”

Ahogy a nőknek, úgy a férfiaknak is imponál, ha érdeklődünk a családtagok hogyléte felől.

Szinte bármikor szívesen válaszolnak erre a kérdésre, ám az egyik madridi egyetem felmérése szerint a legkevésbé megfelelő idő erre a szex utáni másodpercek.

A kérdés hallatán sok férfiban valamiféle megmagyarázhatatlan bűntudat kezd kibontakozni, ösztönösen betakarják meztelen testrészeiket és zavarba jönnek.

Ennek okát még vizsgálják a szakértők.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz

Micsoda? Hogy rosszabbra számítottál? Mégis miért? Nagyjából ezeket a kérdéseket veti fel az a mondat, hogy „Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz”.

Kínos magyarázkodásra kényszerül az a nő, akinek egy ilyen kijelentés kicsúszik a száján szex után. Mit lehet ilyenkor tenni? Hazudni, tagadni, mentegetőzni: hosszú volt a nap, sok a stressz, azt hittem rá sem tudsz venni semmire, de olyan jó vagy, hogy még egy ilyen nap után is megkívántam veled a szexet! Ugye, milyen szánalmas? Jobb lett volna inkább csendben maradni.

+1 : Ha semmit nem mondasz

Létezik még jó néhány mondat, amit nem a frissen összegyűrt lepedőn hemperegve illik kimondani. Megköszönni, bocsánatot kérni is szörnyű, de kutatások szerint még ennél is rosszabb a kínos csend. Már önmagában gyanút és szorongást kelt egy férfiban, ha a mellette lévő nő nem beszél.

Sokszorosan igaz ez szex után. A férfi, akármilyen macsó, szereti, ha elismerik a képességeit. A hosszú és kiegyensúlyozott szexuális kapcsolatot fenntartó párok szerint szükséges és jóleső érzés, ha dicsérgetik, szavakkal is simogatják egymást, közvetlenül szex után.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást