Életmód / Ezotéria

A fekete horoszkóp – Ezt árulja el rólad a csillagjegyed sötét oldala

A fekete horoszkóp – Ezt árulja el rólad a csillagjegyed sötét oldala

A Zsarnok – Kos

A kapzsiság emberi megnyilvánulása vagy, neked sosem elég semmi, mindig többet akarsz. Az egész világ nem elég neked, mégis meg akarod szerezni. Örülsz, ha mást nélkülözni látsz és úgy érzed, neked minden kijár, anélkül, hogy bármit is tennél érte. Nem motivál más, mint az örök elégedetlenség. Hajlamos vagy kihasználni másokat annak érdekében, hogy elérd, amit akarsz és mikor már nincsenek hasznodra, eldobod őket.

A Bukott Démon – Bika

A múltad a lidérc, ami mindenhova kísér, és nem tudsz szabadulni tőle. Hibáztál és viseled a következményét, megbántottak és soha nem felejted. Megtört embernek tűnsz mások szemében és igazuk van. Jó és rossz időszakaid is voltak, de te csak a rosszra emlékezel. Lenéznek, mert legyőztek, a kudarcaid minden nap kísértenek. Megjártad a poklot, de megesküdtél, hogy sosem térsz vissza oda. A hibáidra gondolj tanításként, hiszen azért vagyunk a Földön, hogy jobbá váljunk általuk.

A Sárkánygyík – Ikrek

A Sárkány félelmet kelt mindenkiben, a pillantása halálos, a harapása végzetes. Szeretsz bántani másokat, lételemed a károkozás. Csak egy kis provokáció, és egyből veszélyes vagy, a pokol haragjával sújtasz le. Akik ismernek, félelemmel vegyes tisztelettel éreznek irántad és sosem akarnak magukra haragítani. Dühöd viszont sosem ok nélküli, mindig van alapja. Aki nem ismer és átlépi a határt, a saját kárán tanulja meg, hogy veled nem érdemes ujjat húzni.

A Kígyó – Rák

A Kígyó a bölcsesség és az átverés szimbóluma, és te remekül manipulálod az embereket. Egyszerre vagy okos és cselszövő, így te döntöd el, hogy ezeket a kiemelkedő képességeidet mikor használod jóra vagy rosszra. Az emberek sokszor megbíznak benned, te pedig olykor kihasználod ezt a gyengeségüket. Hátsó szándékaidat remekül tudod érvényesíteni és elegánsan árulsz el másokat, hiszen megnyerő személyiség vagy, akihez – vesztükre – vonzódnak az emberek.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást