Fedezze fel a gyönyörű mű karácsonyfákat és egyéb dekorációkat, amelyek csodálatos karácsonyi hangulatot varázsolnak

Fedezze fel a gyönyörű mű karácsonyfákat és egyéb dekorációkat, amelyek csodálatos karácsonyi hangulatot varázsolnak

Címlap / Otthon / Fedezze fel a gyönyörű mű karácsonyfákat és egyéb dekorációkat, amelyek csodálatos karácsonyi hangulatot varázsolnak

Hihetetlen, de fél év múlva már karácsony után leszünk. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a tavalyi még csak most múlt el. Talán, mint a lakosság viszonylag nagy része, Ön is a karácsonyi ajándékokon gondolkodik, és már néhány meg is található a szekrényében. A legjobbaknak már be vannak csomagolva és felcímkézve… De akár egész évben vásárolja az ajándékokat, akár nem, most azonnal vásárolhat egy 150 cm-es műfenyőt. Természetesen, más méretűt is, csakis az Ön igényeitől függ. Annak ellenére, hogy nem lesz élő, nagy felhajtást kelt ott, ahová elhelyezi. De csak, ha a karacsonyfavilag.hu oldalon vásárolja meg.

Fák különböző méretekben

A karácsonyfák méretét nem csak a szobák méretéhez igazítjuk. Valakit a kisgyerekek korlátoznak, és a karácsonyfát valahova magasabbra akarja helyezni, hogy az ágakat ne érhessék el. Ekkor választhatja pl. az említett 150 cm méretet. Ma már azonban 60 cm-től kezdődő fákat is lehet kapni, gyakori a 120 cm-es faméret is. Itt már áttérünk a magasabb típusokra, nevezetesen a 3D műfenyő 180 cm-ben, vagy a 210-220 cm-es vagy 240-250 cm-es fák. Termekbe és nagy terekbe elhelyezhet akár egy 270-450 cm magas műfát.

Okozzon örömöt gyerekeinek a kedvenc figuráikkal

Ki ne ismerné Santa Claust? Elválaszthatatlanul kapcsolódik a karácsonyi időhöz, és nemcsak a világban, hanem nálunk is sok helyen találkozhatunk vele karácsonykor. A Santa Claus dekoráció, akárcsak a Mikulás, felpezsdíti és változatosabbá teszi otthonát, és karácsonyi hangulatot kölcsönöz neki. A figurákat közvetlenül a bejárati ajtó mögé helyezheti el a folyosón vagy a hallban, de akár a nappaliban, a tetőtér lépcsőjénél, a gyerekszobában vagy a hálószobában a polcon is. Köszönhetően annak, hogy 45 cm-től 150 cm-es méretig válogathat, mindenki kiválasztja a megfelelő karácsonyi vendéget.

Füzér nem csak a korláton

A karácsonyi füzér világítással is szép hangulatot varázsolhat. Nemcsak lépcsőház vagy erkély korlátjára, hanem oszlopok, ajtók vagy polcok díszítésére is alkalmas. A kínálatban 1 m vagy 270 cm hosszú modellek találhatók, melyek ideális hosszúságok kis és nagy területek díszítésére.

Tekintse meg a karacsonyfavilag.hu oldalt, és válasszon olyan dekorációkat és mű karácsonyfákat, amelyekkel varázslatos lesz a karácsony.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást