Ezzel lepd meg szerelmedet Valentin napon!

Ezzel lepd meg szerelmedet Valentin napon!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezzel lepd meg szerelmedet Valentin napon!

Persze, hogy nem az ajándékokról szól a szerelmesek napja és igen, minden nap szeretni kell egymást, nemcsak február 14.-én. Mégis egy kedves gesztus vagy ajándék sokkal emlékezetesebbé teheti az együtt töltött időt! Lássunk most néhány egyedi kézműves ajándékot Valentin napra:

Levendula fa szív ajtódísz

16 cm magas és 8mm vastag fa szívem antikolt, lila vászon anyagokból készült rózsákkal díszített. A különféle árnyalatú rózsák összhangban díszítik a szívet.
Ár: 1 750 Ft.
Kézműves: Aranycerna

Csókocska ékszertartó

Ez a doboz újrahasznosítással készült. Krémes fémdoboz megtisztítva, lealapozva és díszítve. Belseje filccel van bélelve, tükör is került bele. Csipkével díszített. Tetején egy gyerekpár, alján pedig egy szív van.

Ár: 550 Ft.

Kézműves: KottaDido

Kata – tűzzománc fülbevaló

Elegáns, nőies, könnyű viselet. Ünnepekre, alkalmakra és elegáns viselethez akár munkába is viselhető. A fülbevaló vörösrézlemezből készült, mely formára volt vágva, domborítottam, majd többször zománcozva. A fülbevaló tetején egy kézzel formázott, kalapált vörösréz szív van. 

Ár: 3 600 Ft.

Kézműves: OPAK

Meglepetés készlet

Porcelán alapra festett névre szóló katicás-lepkés szett szerelmes alkalmakra. A készlet 4 részből áll. Az egyik tányér hátoldalára rövid üzenetet/feliratot lehet kérni. A készlet minden darabja használható mikrohullámú sütőben és tisztítható mosogatógépben is.

Ár: 8 400 Ft.

Kézműves: Talisman

Pezsgő fürdőbomba

Ezek a házi készítésű fürdőbombák pezsgővé teszik a fürdőzést! A meleg vízben felolvadnak a benne lévő értékes illóolajok. Kitűnő apró ajándékok. 

Ár: 2 700 Ft./ 12 db.

Kézműves: BorzaSzappan

Kávé szívecske

Dundi hungarocell szívecske csokibarna akrilfestékkel lealapozva és teleragasztva kávészemekkel. Ha szeretsz valakit, aki szereti a kávét…
 

Ár: 900 Ft.

Kézműves: zoldeszti

Valentin napi szív szett

Vörös színű romantikusan szerelmes szett szépen csiszolt üveg szívekből és bőrbarát ezüst színű szerelékekből. Szuper ajándék akár Valentin napra is.

Ár: 1 590 Ft.

Kézműves: Evii

Valentin napi csoki kitűző

Szív alakú dobozban sok fincsi csoki bonbon. Kitűző alapra lett ragasztva kétkomponensű erős ragasztóval. Kiváló ajándék Valentin napra, csoki kedvelőknek.

Ár: 2 200 Ft.

Kézműves: Belundika

Piros bögre párban

3 dl-es kis piros bögrék. Belül fekete, kívül piros színűek. Nemcsak italoknak, de joghurtnak vagy méznek is kitűnő.

Ár: 2 900 Ft.

Kézműves: csiguci

Valentin tüzes kristályszív karkötő

Fényes üveggyöngyökből és ezüstözött alkatrészekből készült karkötő, mely szív alakú kristállyal lett díszítve. Egyszerű, mégis nagyszerű darab. 8 mm-es üveggyöngyök és 10 mm-es kristályszív felhasználásával készült.

Ár: 550 Ft.

Kézműves: ShipShop
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást