Életmód / Ezotéria

Ezért a tulajdonságodért szeret a legjobb barátnőd: horoszkópod elárulja

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai – egyes vonásokra a horoszkópunk is ráerősít. Ebben a cikkben most kedvező vonásokat veszünk górcső alá, azokat, amiket a barátnőid is egyértelműen imádnak benned.

Bak

Nagyon jól teljesítesz a karrieredben, mondhatjuk, tökéletesen menedzseled magadat.

Ezzel észrevétlenül is inspirálod a barátaidat, de nem vagy rest hasznos tanácsokat adni nekik sőt, ha teheted, szívesen segítesz abban is, hogy munkát találjanak, szükség esetén irányt váltsanak.

Mindig racionálisan döntesz, bár azt nem mondhatjuk, hogy egyáltalán nem hatnak rád az érzelmeid.

A barátaid problémáit azonban mindig világosan és egyértelműen átlátod, hiszen ebben az esetben a te gondolataidat nem befolyásolják az érzelmek.

Számíthatnak rá, hogy tőled mindig nyílt, egyenes választ kapnak az összes kérdésükre.

Vízöntő

Vízöntőként megszállottan keresed a világ azon dolgait, amik újdonságot tartogathatnak számodra.

Az évek során felgyülemlett élettapasztalatodnak köszönhetően sokat segítesz a barátaidnak akkor, ha mélypontra kerültek, vagy valamiért megakadtak az előrehaladásukban.

Optimista, nyitott hozzáállásoddal megmutatod nekik, hogyan változtassanak és lássák meg a szép dolgokat még a legrosszabb helyzetekben is.

Kizökkented őket az egyhangúságból, az unalomból.

A kissé gyermeteg (de szerethető) viselkedésed mellett sem felejted el, mennyire fontos a becsületesség, így a szeretteidet mindig figyelmezteted, mennyire fontos, hogy tisztességesen és korrekten másszanak ki a gödörből.

Halak

Mindig a megérzéseidre, érzelmeidre hagyatkozol, ezért általában azt sugalmazod a barátaidnak, hogyan tudnak emberibbek, figyelmesebbek lenni másokkal.

Szerinted egyértelműen a szívnek kell felülkerekednie az észen, az ember csak akkor lehet boldog, ha így él és így hoz döntéseket.

Erre a hozzáállásra manapság sokan rászorulnak, minden bizonnyal csak úgy vonzod a támogatásra szoruló barátokat.

Te vagy az, akihez bármikor és bármivel lehet fordulni, nem ítélkezel, és ez hatalmas áldás minden emberi kapcsolatban, a barátságokban főleg.

Megértő vagy és empatikus, miközben nagyon jól látod, a barátaidnak éppen mire van szükségük.

Kos

A kosok végtelenül heves, tüzes természetű egyéniségek, általában amit a fejükbe vesznek, azt záros időn belül véghez is viszik.

Maximalizmusok nem csak saját magukra vonatkozik, nem tűrik, ha a környezetük lustálkodik, ez számukra egyszerűen nem elfogadható.

Kosként minden bizonnyal az összes ismerősödet noszogatod és bátorítod annak érdekében, hogy elérjék a kitűzött céljaikat.

Ezt nyilván nem mindenki veszi jó néven, csak az igazán közeli barátaid értékelik, akik tudják, hogy valóban jót akarsz.

Emellett még egy nagyon jó tulajdonságot köszönhetnek neked a barátaid: lehet rád támaszkodni. Egész biztos, hogy mindig, minden körülmények között ki fogsz állni értük, nem félsz hallatni a hangodat, ha úgy ítéled meg, hogy igazságtalanság érte őket.

Bika

Nyugodt, stabil és biztos a személyiséged, egyfajta megingathatatlan háttérként állsz a barátaid és családtagjaid mögött.

Ennélfogva egyértelműen lehet rád számítani, támaszkodni, ugyanakkor nem kell attól tartania a barátaidnak, hogy mézes-mázas leszel, és nem mondod el nyomban a véleményedet.

Akkor is őszinte vagy, ha az esetleg mások számára bántó lehet, úgy gondolod, hogy a barátaid számára tisztánlátás mindennél fontosabb.

Ezt általában ők szintén felismerik, és ha nem is azonnal, de miután lehiggadtak, igazat adnak neked, és megköszönik a racionális, nyílt véleményedet.

Mindenkinek szüksége lenne egy olyan barátra, aki ennyire biztosan, higgadtan tud tanácsot adni!

Ikrek

Nyílt vagy és könnyed, szívesen teremtesz új kapcsolatokat. Ennek köszönhetően a baráti köröd is nagy, sok új ismerőst köszönhetnek neked a szeretteid.

Kiválóan összeboronálod az embereket, jó eséllyel több szerelmes pár a te közreműködéseddel talált rá a másik felére.

Mindezek ellenére nem jellemző rád, hogy kifejezetten mély és életre szóló barátságokat kötnél, jobban szeretsz inkább minél több és izgalmasabb ingert beszerezni a világ minden pontján.

Ezzel nincs is semmi gond! Főleg, hogy ettől függetlenül, akivel egyszer jóban lettél, az számíthat rád, és bármikor vevő vagy rá, hogy leülj vele egy tartalmas beszélgetésre. Sokszor pontosan csak ennyire van szüksége az embernek!

Rák

Empatikus, figyelmes és odaadó vagy, számodra a család, a barátság, a szeretet mindennél fontosabb.

Olvastad már?  Hogyan szeretnek a Kosok? A Kos szerelmének fény- és árnyoldalai

A barátaid egyértelműen számíthatnak rád, élettapasztalatodnak, érzelmi intelligenciádnak köszönhetően sosem hagyod őket cserben. Kiváló hallgatóság vagy, de jól megmutatod másoknak azt is, hogyan tudjuk jobbá tenni ezt a világot.

Mindig finoman próbálod terelgetni a barátaidat a cél felé, nem igazán vagy a nyers őszinteségnek a híve.

Úgy véled, könnyebb a helyes útra vezetni az embereket akkor, ha figyelemmel és szeretettel hatunk rájuk, nem pedig a drasztikus, rideg véleménynyilvánítással.

Oroszlán

Optimista vagy és pozitív a hozzáállásod. Számíthatnak rád a barátaid, függetlenül attól, hogy csak meg kell-e hallgatnod őket, vagy éppen ki kell állnod értük nagy nyilvánosság elé. Mindig támogatod szeretteidet és kitartóan mutatod nekik a helyes utat.

Általában arra sarkallod őket, hogy legyenek bátrabbak, mondják ki a véleményüket, tegyék meg azokat a lépéseket, amik elsőre ijesztőnek és nehéznek tűnnek.

Támogató személyiséged miatt nagyon szeretnek, de azért is, mert humorral vegyítve tudsz rámutatni az emberek hiányosságaira, hibáira.

Komoly helyzetekben azonban te is komolyra váltasz, és éppúgy tudsz drasztikusan kimért lenni, mint kedvesen határozott. Nagyon jól felismered, a barátaid érdekében mikor, melyik taktikára van szükséged.

Szűz

Nyugodt személyiség vagy, ami jó adag maximalizmussal és racionalizmussal lett megfűszerezve. Mindig mindent elemzel, analizálsz, ezért veled imádnak leülni a barátok, ha valami bonyolult történést kell kivesézniük.

Jól rávilágítasz a problémákra és a megoldási lehetőségekre, ráadásul gyakorlatilag nincs olyan téma, amihez ne tudnál hozzászólni. Nem igazán vagy tapintatos, szerinted nincs szükség a finomkodásra, főleg nem akkor, ha komoly érzelmi szálakat, problémákat kell felgöngyölíteni.

Szorgalom és kitartás is jellemző rád, minden barátod fordulhat hozzád, ha szüksége lenne némi segítségre a rendszerezés, tanulás, praktikus dolgok elsajátítása során.

 

Mérleg

Nyugodt és türelmes vagy, mindig a harmóniára, egyensúlyra törekszel – nem csak a saját életedben figyelsz az összhangra, a környezeted megfelelő kedélyállapotára is kiemelten ügyelsz. Emiatt a legtöbbször nagyon jól átlátod az élethelyzeteket, és kiválóan beleképzeled magadat mások helyébe.

Valóban jó tanácsadó vagy, hiszen nem csak azzal vagy tisztában, a barátaid mit éreznek, hanem azt is el tudod képzelni, mit gondolnak azok, akikkel konfliktusba keveredtek, akikkel problémájuk adódott.

Segítesz nekik tisztán látni és higgadtan dönteni, emellett megmutatod, hogyan lehet empatikusan és kedvesen lezárni a nézeteltéréseket másokkal.

 

Skorpió

Sokan tartanak a skorpiók határozottságától és őszinteségétől, pedig, ha az emberek nem kerülnek veled komolyabb konfliktusba, akkor tulajdonképpen nagyon jó barátjuk tudsz lenni.

Sosem rendeled alá az akaratodat a környezetednek, vagy másoknak, és a barátaidat is pontosan erre az önálló határozottságra tanítod.

Mindig őszinte, és időnként kicsit nyers a véleményed, de vannak olyan emberek, akik pont ezt a magabiztos támogatást igénylik. Az egyébként nagyon jó– és szeretnek is érte –, hogy a barátaid mindig mindenben számíthatnak rád.

Te vérre mész azért, hogy megvédd a szeretteidet, és segítsd őket az útjukon.

Nyilas

Nyilasként nagyon büszke, optimista vagy, és állandóan vágysz a kihívásokra. Barátaidat mindig arra bátorítod, hogy becsüljék meg magukat, sose hagyják, hogy mások kihasználják, vagy éppen irányítsák őket.

Szabadság iránti vágyad nagy, de nem az emberi kapcsolatokra koncentrálódik. A barátaidért mindent megteszel, és mivel nem tűröd az igazságtalanságot, gond nélkül kiállsz mellettük (akár nyíltan is), ha kell. Ezt sokra becsülik azok a barátaid, akik nem olyan bátrak, mint te.

Könnyen lelkesedsz (igaz, a kitartásoddal időnként vannak problémáid), és ez a szerethető tulajdonság ugyancsak jól jön a barátságokban. Az ismerőseid feltöltődnek a társaságodban, és új tervekkel, fellelkesülve távoznak tőled.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást