Otthon / Szórakozás

Ezeket a mozifilmeket várjuk a legjobban idén ősszel!

Ezeket a mozifilmeket várjuk a legjobban idén ősszel!

Ha a nyáron ki is hagytad a mozilátogatást – például a fantasztikus, szabadtéri programok miatt –, akkor ősszel érdemes lesz ezt duplán bepótolnod! Ugyanis számtalan szuper film érkezik ebben a szezonban a filmvásznakra, amelyeket kár lenne nem megnézned. Összegyűjtöttük a mi kedvenceinket, hátha te is kedvet kapsz valamelyikhez!

Egy kis szívesség, bemutató: szeptember 13.

Az ősz elejére kezdetnek egy nagyon izgalmas, misztikus thrillert ajánlunk neked, két igazán csodálatos, fiatal színésznő, Anna Kendrick és Blake Lively főszereplésével.

Anna Kendrick egy fiatal, blogger anyukát alakít, aki egy picit unalmas, kertvárosi életét tengeti, amíg meg nem jelenik új szomszédasszonya, aki kér tőle, nos, egy kis szívességet…

Természetesen ahogy az lenni szokott, ez rengeteg bonyodalmat hoz majd magával, így egy nagyon izgalmas filmnek nézhetünk elébe.

A meztelen Juliet, bemutató: október 11.

Ebben a filmben Rose Byrne alakításában egy olyan hölgyet ismerünk meg, akinek kapcsolata barátjával, a Chris O’Dowd alakította Duncannel már igencsak a végét járja.

Annie, a főszereplő hölgy elutazik Amerikába, ahol a sors úgy hozza, hogy az Ethan Hawk által megformált híres énekes-zeneszerzővel kerül romantikus viszonyba.

Az egész történetben a legszebb, hogy Duncan éppen ezért az előadóért rajong a legjobban.

Ha egy könnyed, klassz zenével megspékelt romantikus vígjátékot keresel az őszre, mi ezt ajánljuk neked!

Nyitva, bemutató: október 18.

Az év második felében rengeteg magyar film kerül a mozikba, de amelyiket a legjobban várjuk az őszi felhozatalból, az Nagypál Orsi Nyitva című romantikus filmje, amelyben egy harmincas, kissé megkopott kapcsolatban élő pár úgy dönt, hogy a megcsalást elkerülendő, nyitott kapcsolatra váltanak, így bármelyikük próbálkozhat bátran bárki mással is, ami a szexuális kapcsolatot illeti.

Természetesen ebből rengeteg féltékenykedés születik, és az addig unalmas párkapcsolat valóban kicsit izgalmasabb lesz.

A filmben remek színészeket látunk kisebb epizódszerepekben is, ezért megéri rá jegyet váltani!

Legénybúcsú Bt., bemutató: október 25.

A Legénybúcsú Bt.-nek is van magyar vonatkozása, hiszen hol máshol is játszódhatna egy ilyen című történet, mint a leány- és legénybúcsúk európai fővárosában, Budapesten.

Az eredeti cím ezért egész egyszerűen csak Budapest lett.

A francia-belga mozi főszereplője két barát, akik már belefásultak munkájukba, és miután Budapesten jártak, elhatározzák, hogy ide költöznek, és nyitnak egy céget, amely legénybúcsúk szervezésével foglalkozik.

Persze, ahogy az a business világában lenni szokott, az ilyen filmekben valakit mindig üldöznek, előkerül valamilyen komolyabb pénzes ügy, és néhány furcsa mellékszereplő is.

Ha egy könnyed vígjátékra vágysz, erre szerintünk mindenképpen ülj be!

 

Bohém rapszódia, bemutató: november 1.

A Bohém rapszódia a világ egyik legismertebb énekesének, Freddie Mercurynek és zenekarának, a Queen-nek a pályára lépéséről és üstökösszerű felemelkedéséről szól.

Csodálatos zenék, a Queen legismertebb slágerei garantáltan fel fognak csendülni ebben a filmben, amelynek emellett a története is igazán érdekesnek ígérkezik.

Freddie Mercury fantasztikus egyéniségét, igazi különcségét mutatja meg ez az alkotás, amely annyira népszerűvé tette az énekest.

Mi biztosan jegyet váltunk rá!

 

Legendás állatok – Grindelwald bűntettei, bemutató: november 15.

Végre idén ősszel megérkezik az általunk legjobban várt film is, a Legendás állatok folytatása, amely a Grindelwald bűntettei alcímet viseli.

A történet most nem csak Amerikában, hanem ismét Nagy-Britanniában is játszódik, és végre újra visszatérhetünk a Roxfort falai közé.

Az előző rész szereplői szinte mind visszatérnek az új filmben, és találkozhatunk a fiatal Dumbledore professzorral is.

Ki ne hagyd ezt a filmet!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást