Ezek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel – lelőhelyekkel

Ezek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel – lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / Ezek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel – lelőhelyekkel

Az idei ősz tartogat meglepő újdonságokat a cipők és csizmák terén is, de marad néhány jól megszokott és bejáratott trend is azoknak, akik nem követik olyan szívesen a divatot. Lássuk, milyen kínálattal készültek a tervezők!

1. Maradnak a vastag sarkak

Ezek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel – lelőhelyekkel

Képek forrása (fentről, balról jobbra): 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ha még megvannak a tavalyi cipőid, nem feltétlenül kell félretenned őket, főleg nem azokat, amik különálló sarokrésszel rendelkeznek. Ezek továbbra is egyértelműen divatosak maradnak a szezonban, a legkülönfélébb színekben, agyagokban és persze sarokméretekben szerezheted be őket. Idén különösen gyakori, hogy ezeket a cipőket különféle csatokkal dobták fel a tervezők, és ezek a csatok sokszor nem töltenek be egyéb funkciót, mint a díszítés. Ráadásul az alacsonyabb nőknek is kedveztek a gyártók, ugyanis nem csak a vastag sarok, hanem a magasított talp is divatos – így kényelmesen viselheted azokat a cipőket is, amik akár 10 centivel magasabbnak mutatnak.

2. Új sarokfazonok a láthatáron

Ezek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel – lelőhelyekkel

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Legalábbis nekünk új, ugyanis nem mostanában volt divatos az úgynevezett törpe tűsarok. Ez a fazon messze nem olyan stabil, mint az előbb említett tömbsarkú csizmák, de azért nem is olyan kényelmetlen, mint egy tűsarok. Ez a megoldás kecses megjelenést kölcsönöz a cipőnek, bokacsizmának éppúgy, mint neked, ezért egyértelműen nőiesebb viselethez javasolható a viselése.

Ha a törpe tűsarok túl meredek választás számodra, akkor még mindig kipróbálhatod a kényelmesebb változatát, az ékre emlékeztető sarkat, ami sokkal kényelmesebb, és kevésbé feltűnő megjelenést jelenthet a hétköznapokat illetően.

3.
A sportos stílus egyelőre marad

Ezek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel – lelőhelyekkel

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Úgy tűnik, továbbra is porondon marad a sportos stílus, tehát ősszel is bátran viselheted a vastagabb sportcipőket, sneakereket, lapos talpú, inkább sportosabb fazonú bokacsizmákat. Az UGG sem vonul le a piacról, a jól megszokott fazon továbbra is egyértelműen divatosan viselhető a cicanadrágokkal, skinny farmerekkel és dzsekikkel, kötött pulóverekkel.

Hatalmas szerencsénkre a gumicsizmák is minden eddiginél szélesebb palettával indulnak a boltokban, így idén valóban nem okozhat problémát, ha nagyon ködös és esős a nap: egy színes, vidám gumicsizmában a hangulatod is egészen más lesz!

4. Egyre több a hosszú fazon

Ezek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel – lelőhelyekkel

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ugyan ősszel remélhetőleg bőségesen elegendőek lesznek a különféle sneakerek és bokacsizmák, a hűvösebb napokon bátran nyúlhatsz a hosszú szárú fazonokhoz. Ezek már régen voltak annyira népszerűek, mint idén, most egész biztosan találsz belőlük olyat, ami megfelel az elképzeléseidnek. Egyaránt közkedveltek lesznek a lovaglócsizmára emlékeztető fazonok, de a magasított talpú, tömbsarkú csizmák is hódítanak. A színeket illetően sem lesz túl sok megkötés, a klasszikus barnán és feketén túl a narancsos, lilás, szürkés árnyalatok is közkedveltek.

5. Izgalmas betétrészek

Ezek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel – lelőhelyekkel

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Bár a rugalmas betétrészek nem számítanak újdonságnak, a legtöbb bokacsizmához már alapjaiban hozzátartoznak, a kötött betétek kevésbé voltak elterjedtek. Ezek a borítások kényelmesen lábra simulnak, divatosak és persze melegítenek is, úgyhogy igazán jó választásnak számítanak. A rugalmas betéteket is igyekeztek feldobni a tervezők, ha mással nem, hát azzal, hogy mintát varázsoltak rájuk, vagy rátétes megoldásokat alkalmaztak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást